Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Ասորտի: Տեղադրող` Տաթևիկ | Ավելացման ամսաթիվ` 23 Aug 2010
Տեղադրվել է Ալկոհոլ և կոկտեյլ բաժնում

Բաղադրությունը

Մանգոյի հյութ,
Նռան հյութ,
Անանասի հյութ,
Տորթի գույն:

Պատրաստման եղանակները

Վերցնել բաժակը, թաթխել ջրով բացված տորթի գույնի մեջ և գդալի օգնությամբ յուրաքանչյուրը առաձինը լցնել: Սկզբից լցնել ավելի թանձր հյութը` մանգոն, այնուհետեվ ավելի թեթեվ հյութը` նռան հյութը և անանասի հյութը: Կարելի է ձևավորել նարնջի կամ լիմոնի կեղեվով:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Ասորտի
Այցելուների արձագանքները (1):

Շատ հետաքրքիր է: Թողել է ՀասմիկՎ-ը (20 Mar 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.30/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.3/5 (27 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Տնական մայոնեզ /ֆրանսիական խոհանոց/ Բելգիական շոկոլադե վաֆլիներ Արտասովոր Կակաո Ալեքսանդր կոկտեյլ Խնձորով, կիվիով կոկտեյլ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 004131

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!