Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Կամբերլենդյան սսուս: Տեղադրող` iLoveCooking | Ավելացման ամսաթիվ` 28 Aug 2010
Տեղադրվել է Ալկոհոլ և կոկտեյլ բաժնում

Բաղադրությունը

1 նարինջ
200 գ կարմիր հաղարջի մուրաբա
իմբիր մի պտղուց
3 ճ գ կարմիր գինի
1 կիտրոն
3 գլուխ սոխ
աղ , սև պղպեղ ըստ ճաշակի
1 ճ գ քացախ

Պատրաստման եղանակները

Լվանալ կիտրոնն ու նարինջը, սրբել, հատուկ դանակով բարակ շերտով մաքրել կեղևից: Մրգերից քամել հյութը, իսկ կեղևների վրա լցնել քիչ ջուր, հասցնել եռման: Ջուրը քամել, իսկ կեղևը լավ ճզմել:
Գլուխ սոխը մաքրել, մանր մանր կտրատել, լցնել եռացող ջրի մեջ, հանել և քամել:
Կարմիր հաղարջի մուրաբան տաքացնել ջրային բաղնիքի վրա, որպեսզի դառնա ջրիկ:
Սառեցնել և խառնել կեղևի ու սոխի հետ:
Համեմել կարմիր գինով, քացախով, նարնջի և կիտրոնի հյութերով, պղպեղով, աղով և իմբիրով:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Կամբերլենդյան սսուս
Այցելուների արձագանքները (1):

Ներեցեք, ինչի՞ հետ եք օգտագործում սոուսը: Թողել է Սոնա-ը (21 Aug 2012) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 2.6/5 (20 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Կոկտեյլ նարինջի հյութով Միմոսա DON ELLA կոկտեյլ Բլանմանժե Հունական «Մարգարիտա» Վերջին բառը և Արքայադստեր պալատը

- Այս ռեցեպտը նայել են - 002051

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!