Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Հունական «Մարգարիտա» Վերջին բառը և Արքայադստեր պալատը: Տեղադրող` Էվելինա | Ավելացման ամսաթիվ` 1 Jul 2013
Տեղադրվել է Ալկոհոլ և կոկտեյլ բաժնում

Բաղադրությունը

60 մլ թեքիլա
• 30 մլ նարնջի լիկյոր
• 45 մլ նռան հյութ
• 30 մլ օշարակ (վերցրու նույն չափաբաժնով շաքարավազ և տաք ջուր, խառնիր ու թող, որ սառչի)
• Կիտրոնի հյութ

20 մլ Midori Melon Liqueur
• 45 մլ ջին
• 1 պահածոյացված բալ
• Անանուխի մի քանի տերև30 մլ Hendrick's ջին
• 20 մլ St-Germain
• 15 մլ կիտրոնի հյութ
• Prosecco (սպիտակ գինի)

Պատրաստման եղանակները

Բոլոր բաղադրիչները լցրու շեյքերի մեջ և ուժեղ թափահարիր: Այնուհետև լցրու սառույցով լի բաժակի մեջ: Լրացուցիչ քաղցրության համար բաժակի եզրը մտցրու գունավոր շաքարավազի մեջ:

Midori-ն և ջինը թափահարիր շեյքերի մեջ սառույցի հետ միասին: Այնուհետև լցրու կոկտեյլը մարտինիի սառեցված բաժակի մեջ և ավելացրու բալը:

Շեյքերի մեջ լցրու ջինի, St-Germain-ի, կիտրոնի հյութի անհրաժեշտ քանակությունը, ավելացրու սառույց և լավ թափահարիր: Այնուհետև պարույրաձև շարժումներով լցրու գավաթի մեջ և վրայից ավելացրու գինի:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Հունական «Մարգարիտա»  Վերջին բառը և Արքայադստեր պալատը Հունական «Մարգարիտա»  Վերջին բառը և Արքայադստեր պալատը Հունական «Մարգարիտա»  Վերջին բառը և Արքայադստեր պալատը
Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 2.0/5 (6 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Բլանմանժե Կաթնային Կոկտեյլ Ֆրապպե JOHN COLLINS Տափակաձուկը (կամբալա) նարնջի սուսի մեջ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 001920

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!