Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Նարնջի հյութ: Տեղադրող` Հասմիկ Հակոբյան | Ավելացման ամսաթիվ` 8 Jun 2012
Տեղադրվել է Ալկոհոլ և կոկտեյլ բաժնում

Բաղադրությունը

նարնջի կեղեվ (մոտավորապես 10 -12 նարնջի)
լիմոնի աղ
ջուր (ըստ ցանկության)
շաքարավազ 1բաժակ

Պատրաստման եղանակները

Վերցնել նարնջի կեղևները, լցնել 2 կգ բանկայի մեջ, վրան լցնել ջուր և թողնել, որ փափկի 10-12 ժամ: Այնուհետև նարնջի կեղևները հանել և մսաղացով աղալ: Աղալուց հետո զանգվածը քամիչով անցկացնել՝ ընթացքում ավելացնելով ջուրը: Եթե ցանկանում եք, որ զանգվածը պինդ լինի, ապա ջուրը հարկավոր է քիչ լցնել: Քամիչով անցկացնելուց հետո ավելացնել մի պտղունց լիմոնի աղը և շաքարավազը: Եթե նարնջի կեղևները խոշոր են, ապա կարող եք քամել մի քանի անգամ: Այս հյութը ցանկալի է մատուցել թխվածքի կամ քաղցրավենիքի հետ միասին:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Նարնջի հյութ Նարնջի հյութ Նարնջի հյութ
Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 2.8/5 (12 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Շոկոլադը՝ ռոմով Սուրճ Գլյասե Կապրեզե Բալով և սերուցքով ժելե Նարինջի հյութ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 001968

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!