Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Ալանի: Տեղադրող` Անուշ | Ավելացման ամսաթիվ` 25 Apr 2010
Տեղադրվել է Անուշեղեն բաժնում

Բաղադրությունը

10 կգ դեղձ,
21 կգ ընկույզի միջուկ,
3,5 կգ շաքար,
20 գ. դարչին,
150 գ. ծծումբ:

Պատրաստման եղանակները

Ընկույզը հավանգով ծեծել, ավելացնել շաքար, աղացած դարչին, հիլ և լավ խառնել: Դեղձը կլպել, ծծումբով ծուխ տալ, շարել փայտե սինիների մեջ, դնել արևի տակ, որ չորանա: Այնուհետև կորիզները հանել, դեղձերը լցոնենլ ընկույզի միջուկով, թեթևակի տափակեցնել, շարել թելի վրա և կախել օդում` վերջնական չորանալու համար:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Ալանի
Այցելուների արձագանքները (2):

ծծումբ ո՞րն է? Թողել է Նառա-ը (2 Oct 2013) օրը

Անհնար է 10 կգ դեղձ վերցնել և լցոնել 21կգ ընկույզի միջուկով + ++ ևայլն: Միգուցե 10կգ չորացվա՞ծ դեղձ: Շաքարի քանակը նույնպես իմ կարծիքով համաչափ չէ: Թողել է Գագիկ-ը (24 Sep 2012) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 2.64/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 2.6/5 (69 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Ելակով աղանդեր բանանի կրեմով Կաթնաշոռով Կոնֆետներ Սև սուրճը վիսկիով Տրյուֆել Շոկ-մանժե

- Այս ռեցեպտը նայել են - 015886

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!