Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Անուշեղեն Դեղձով: Տեղադրող` Լիդա | Ավելացման ամսաթիվ` 16 Mar 2011
Տեղադրվել է Անուշեղեն բաժնում

Բաղադրությունը

400 գր. պահածոյացված դեղձ
2 ճգ. նարինջի հյութ
մի քիչ վանիլի փոշի
1թգ. լիկյոր:

Սոուսի համար

3 ձվի դեղնուց
1ճգ, շաքարավազ
1/2 բաժակ կաթ
վանիլին ըստ ճաշակի:

Պատրաստման եղանակները

Դեղձը դնել մարմանդ կրակի վրա ավելացնել նարնջի հյութը, վանիլի փոշին և լիկյորը, ապա խառնել մինչև եռալը: Հետո թողնել, որ սառչի: Ձվի դեղնուցները հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել կաթը և վանիլի փոշին: Մարմանդ կրակի վրա եփել այնքան, մինչև զանգվածը կխտանա, հետո թողնել, որ սառչի: Դվից պատրաստված զանգվածը խառնել դեղձի հետ, ապա լցնել մատուցվող բաժակների մեջ, վրան ավելացնել բարակ շերտերով կտրատված դեղձը, ապա մատուցել:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Անուշեղեն Դեղձով
Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 2.90/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 2.9/5 (40 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Բանանով և կաթնաշոռով անուշեղեն Բանանով, նռով և մանդարինով անուշեղեն Բանանով և մեղրով պյուրե Լցոնած բանաններ Տաք Ըմպելիք

- Այս ռեցեպտը նայել են - 005548

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!