Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Բաունտի: Տեղադրող` Նուրի | Ավելացման ամսաթիվ` 29 Jun 2010
Տեղադրվել է Անուշեղեն բաժնում

Բաղադրությունը

200 մլ. սլիվկա 20 %,
200 գր. կոկոսի փաթիլներ,
300 գր, կաթնային շոկոլադ,
85 գր. շաքարավազ,
50 գր. կարագ:

Պատրաստման եղանակները

Սլիվկան, շաքարավազը և կարագը հալեցնել մարմանդ կրակի վրա, բայց չթողնել, որ եռա: Կրակից վերցնելուց հետո ավելացնել կոկոսի փաթիլները: Այս խառնուրդը լցնել սինի մեջ, լավ հարթեցնել և դնել սառնարանում 1 ժամ: Այնուհետև դուրս հանել սառնարանից, կտրատել հավասարապես և նորից դնել, որ սառչի 5-6 ժամ: Շոկոլադը մանրացնել լցնել ափսեի մեջ և ափսեն դնել եռացող ջրի վրա, որպեսզի շոկոլադը հալչի:
Բատոնները դուրս հանել սառնարանից և թաթախել շոկոլադի մեջ, այնուհետև նորից դնել սառնարան 1 ժամ: Մատուցել սառը վիճակում: Բարի ախորժակ:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Բաունտի Բաունտի Բաունտի Բաունտի Բաունտի Բաունտի Բաունտի
Այցելուների արձագանքները (7):

Արտաշատի խանութներում կա սլիվկա Թողել է Ալլա-ը (26 Feb 2015) օրը

Ջաաան, ես շատ եմ սիրում բաունտի, անպայման կսարքեմ: Թողել է Հայկուհի-ը (8 Sep 2011) օրը

սլիվկաի տեղն ինչ կարող ենք օգտագործել? Թողել է Մերի-ը (21 Jul 2011) օրը

Շատ համեղ է ստացվում, ես փորձել եմ: Շնորհակալություն Թողել է Իրինա-ը (7 Jul 2011) օրը

Իսկ ետ սլիվկային փոխարինող չկա? Ոչ մի տեղ չկա այստեղ դրանից: Թողել է Արմինե-ը (29 Oct 2010) օրը

Շաաաատ համով ա երևում, անպայման կփորձեմ Թողել է Լուսինե-ը (21 Aug 2010) օրը

Ջանննն, ինչ կլինի շոկոլադով ռեցեպտներ շատ գրեք էլի..... շատ հետաքրքիր է.... Թողել է Գայանե-ը (30 Jun 2010) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 4.32/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 4.3/5 (219 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Բլանմանժե Տապակած ելակ Կաթնաշոռով Կոնֆետներ Բանանով Կոկտեյլ Նուտելլա

- Այս ռեցեպտը նայել են - 017989

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!