Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Բեզե: Տեղադրող` Լիանա | Ավելացման ամսաթիվ` 20 Aug 2010
Տեղադրվել է Անուշեղեն բաժնում

Բաղադրությունը

5 ձվի սպիտակուց,
250 գր. շաքարավազ:

Պատրաստման եղանակները

Ձուն լավ հարել և աստիճանաբար ավելացնել շաքարվազը և շարունակել լավ հարել: Զանգվածը պետք է լինի շատ պինդ, որ կաթսան թեքելիս, սպիատուցը չթափվի: Թավայի մեջ կալկա դնել և գդալի օգնությամբ բեզեի տեսք տալ: Եփել ջեռոցում 100 աստիճան ջերմաստիճանում 1 -1 ու կես ժամ:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Բեզե
Այցելուների արձագանքները (2):

Ես արեցի, բայց մեջը հում մնաց․․․․արտաքինը շագանակագույն դարձավ, բայց մեջը չեփեց։ Թողել է ԵՍ ԵՄ-ը (1 Oct 2013) օրը

Զանգվածը կարող եք հարել գոլորշու վրա, այդ դեպքում ջեռոցում արդեն քիչ կեփեք!!!:)))) Թողել է ԱՆՆԱ Հ,Հ,-ը (15 Dec 2010) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.66/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.7/5 (85 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Իրիսով և Բանանով Անուշեղեն Սրտիկ Մարմելադ Սիրահարների Համար Ելակով Մուսս Անանասով անուշեղեն Սուրճով, Սերուցքով Անուշեղեն

- Այս ռեցեպտը նայել են - 014422

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!