Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Դեղձով և ազնվամորիով անուշեղեն: Տեղադրող` Լիլիթ | Ավելացման ամսաթիվ` 26 Jul 2010
Տեղադրվել է Անուշեղեն բաժնում

Բաղադրությունը

4 հատ դեղձ,
500 գր. վանիլային պաղպաղակ,
200 գր. շաքարավազ,
200 գր. ազնվամորի,
կես հատ լիմոնի հյութ,

Պատրաստման եղանակները

Դեղձերը լվանալ, բաժանել երկու մասի, կորիզները հանել և դնել կաթսայի մեջ: Այնուհետև դեղձերի վրա ավելացնել մեկ լիտր ջուր և դնել մարմանդ կրակի վրա: Մինչև եռալը ավելացնել 150 շաքարավազ և շարունակել եփել 10 րոպե: Թողնել, որ սառչի, այնուհետև դուրս հանել դեղձերը: Ազնվամորին հարել լիմոնի հյութի և 50գր. շաքարավազի հետ և դնել սառնարանում:
Մատուցվող ափսեների մեջ լցնել մի քիչ ազնվամորի, այնուհետև երկու կտոր դեղձ, վանիլային պաղպաղակ և կրկին ազնվամորի: Կարող եք նաև մի քիչ սերուցք ավելացնել:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Դեղձով և ազնվամորիով անուշեղեն Դեղձով և ազնվամորիով անուշեղեն
Այցելուների արձագանքները (1):

ՇԱՏ ՀԱՄԵՂ Է Թողել է ՄԽԻԹԱՐՅԱՆ ԷՄՄԱ-ը (28 Jul 2010) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 2.87/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 2.9/5 (23 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Կոզինախ Թխվածքաբլիթով Անուշեղեն Բանանով և մեղրով պյուրե Բալի հյութը նանայով Համեղ պաղպաղակ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 002872

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!