Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Ելակով և Կաթնաշոռով Սուֆլե: Տեղադրող` Մակդա | Ավելացման ամսաթիվ` 4 Apr 2011
Տեղադրվել է Անուշեղեն բաժնում

Բաղադրությունը

50մլ. կաթ
1.5թգ. ժելատին
100գր. կաթնաշոռ,
2 հատ ձու
150գր. շաքարավազ
1ճգ. լիմոնի հյութ
1ճգ. կոնյակ կամ լիկյոր
ելակ:

Պատրաստման եղանակները

Ելակը մանրացնել: Տաք կաթի մեջ խառնել ժելատինը: Ջրի գոլորշու վրա հարել ձուն շաքարավազի հետ միասին, ապա ավելացնել լիմոնի հյութը և լիկյորը: Երբ զանգվածը կխտանա, վերցնել կրակից և հարել ևս մի քանի րոպե:
Երբ զանգվածը մի քիչ սառչի, ավելացնել կաթնաշոռը և լավ հարել, ապա ավելացնել կաթը և շարունակել հարելը: Խորը ափսեի մեջ դնել սննդի համար նախատեսված ցելեֆոն, ապա լցնել սուֆլեի մի մասը, ապա մանրացված ելակը և նորից սուֆլեն: Դնել սառնարանում, որպեսզի լավ սառչի: Այնուհետև մատուցել:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Ելակով և Կաթնաշոռով Սուֆլե Ելակով և Կաթնաշոռով Սուֆլե Ելակով և Կաթնաշոռով Սուֆլե Ելակով և Կաթնաշոռով Սուֆլե Ելակով և Կաթնաշոռով Սուֆլե
Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.73/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.7/5 (30 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Մրգային կանապե Ելակի, Բանանի Եվ Պաղպաղակի Միքս Անուշեղեն Դեղձով Բանանով և մեղրով պյուրե Բանանով դեսերտ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 005015

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!