Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Զեֆիր: Տեղադրող` Նառա | Ավելացման ամսաթիվ` 20 Aug 2010
Տեղադրվել է Անուշեղեն բաժնում

Բաղադրությունը

600 գր. շաքարավազ,
150 գր. ջուր,
25 գր. դոնդող,
վանիլ,
կիտրոնի աղ

Պատրաստման եղանակները

600 գր. շաքարավազը եռացնել 150 գր. ջրի հետ, ավելացնել նախօրոք ջրի մեջ թրջած 25 գր. դոնդող, մի պտղունց վանիլ, մի պտղունց կիտրոնի աղ, եռացնել 1-2 րոպե ևս: Կրակից վերցնել, թողնել գոլանա և 5-10 րոպե հարիչով հարել, մինչև սպիտակելը: Երբ զանգվածը սառի և պնդանա, գդալ-գդալ լցնել սկուտեղի վրա: Գնդիկների երեսը, երբ չորանա, ցանկության դեպքում դրանք հակառակ կողմից երկուական միացնել իրար և մատուցել:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Զեֆիր Զեֆիր
Այցելուների արձագանքները (8):

արդեօք դոնդող ինչ է Թողել է 3ակոբ-ը (22 Jun 2012) օրը

Շատ վատ է, որ հարցերին չեք պատասխանում Թողել է Լիլի-ը (6 Aug 2011) օրը

Շատ լավ ստացվեց, միայն պետք է ջուրը մի քիչ քիչ անել, որ պինդ լինի... Թողել է Օվսաննա-ը (20 Jul 2011) օրը

Խնդրում եմ պատասխանեք ինձ, մեկ անգամ հարցրել են, բայց չեք պատասխանել, դոնդողի փոխարեն ի՞նչ կարելի է օգտագործել: Թողել է Լիլիթ-ը (19 May 2011) օրը

Նառ ջան, իսկ դոնդողը նախորոք չպիտի եռացնենք? Շնորհակալություն. Թողել է ԱՆՆԱ-ը (20 Jan 2011) օրը

իսկ դոնդողի փոխարեն ուրիշ ինչ կարող եմ օգտագործել????:)))) Թողել է ԱՆՆԱ Հ,Հ,-ը (15 Dec 2010) օրը

իմ մոտ ջրիկ ստացվեց, բայց համը շատ լավն էր Թողել է Նունուշ-ը (1 Dec 2010) օրը

Lավնա: Թողել է Black Raz-ը (8 Sep 2010) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.65/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.7/5 (60 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Հետաքրքիր Ռաֆայելո Կանաչ Մրգերով Աղցան Բեզե Տրյուֆել Բանանով և մեղրով պյուրե

- Այս ռեցեպտը նայել են - 009253

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!