Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Ընդեղենով Անուշեղեն: Տեղադրող` Լիդա | Ավելացման ամսաթիվ` 7 Mar 2011
Տեղադրվել է Անուշեղեն բաժնում

Բաղադրությունը

3 հատ ձու
150գր. շաքարավազ
4 ճգ. ջուր
1 բաժակ բոված պնդուկ
360մլ սերուցք
պտղունց աղ:

Պատրաստման եղանակները

1. 100գր շաքարավազից և 4ճգ ջրից պատրաստել կարամել և լցնել պնդուկի վրա:
2.Սառելուց հետո բլենդերով մանրացնել:
3. Ձվի սպիտակուցը առանձնացնել դեղնուցից և հարել 50գր. շաքարավազի և սերուցքի հետ: Ապա ավելացնել պնդուկը և խառնել:
4. Սպիտակուցը հարել մի պտղունց աղի հետ, ապա ավ
ելացնել պնդուկի զանգվածը:
5. Թողնել սառնախցիկում ամենաքիչը 2 ժամ:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Ընդեղենով Անուշեղեն Ընդեղենով Անուշեղեն
Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.4/5 (20 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Անուշեղեն Յոթերորդ Երկնքում Զեֆիր Ավոկադոն ծիրանի սոուսով Ուրախ Պնգվիններ Տապակած Բանանը Սոուսով

- Այս ռեցեպտը նայել են - 003724

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!