Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Թխվածքաբլիթով Անուշեղեն: Տեղադրող` Նանա | Ավելացման ամսաթիվ` 27 Mar 2012
Տեղադրվել է Անուշեղեն բաժնում

Բաղադրությունը

կաթ1լ
կարագ 100գր
շաքարավազ 1 բաժակ
վանիլի փոշի
ալյուր 4ճգ
թխվածքաբլիթ 200գր

Պատրաստման եղանակները

Կես լիտր կաթը լցնել ալյուրի վրա և լավ խառնել, որպեսզի գնդիկներ չլինեն: Մնացած կաթը լցնել կաթսայի մեջ և դնել կրակի վրա շաքարավազի հետ միասին: Երբ կաթը եռա և շաքարավազը հալչի վրան ավելացնել կաթի-ալյուրի խառնուրդը: Այս ամբողջը եփել մարմանդ կրակի վրա, մինչև խտանալը: Երբ կրեմը պատրաստ կլինի վերցնել կրակից, ավելացնել կարագը և վանիլի փոշին, լավ խառնել և թողնել, որ սառչի:
Թխվածքաբլիթը մանրացնել: Որևէ ապակե գեղեցիկ ափսեի մեջ լցնել թխվածքաբլիթը, ապա կրեմը, այս կրկնել ևս 1 կամ 2 անգամ:
Դնել սառնարանում, որ սառչի, ապա հյուրասիրել: Բարի Ախորժակ:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Թխվածքաբլիթով Անուշեղեն
Այցելուների արձագանքները (1):

Համովա ո՞ր Թողել է Մարի-ը (22 May 2012) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.6/5 (42 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Պաքսիմատ Եվրոպական Աղանդներ Ելակով և Կաթնաշոռով Սուֆլե Թխվածքաբլիթով, Մրգերով Անուշեղեն Բրնձով, անանասով անուշեղեն

- Այս ռեցեպտը նայել են - 004805

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!