Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Ծիրանի Չրով Անուշեղեն: Տեղադրող` Գայանե | Ավելացման ամսաթիվ` 22 Jan 2011
Տեղադրվել է Անուշեղեն բաժնում

Բաղադրությունը

100գր. ծիրանի չիր,
1 ճգ. կոնյակ կամ լիկյոր,
2 ճգ. շաքարավազ,
2-3 թգ. ժելատին,
200մլ. սերուցք,
վանիլին,
1 բաժակ ջուր,
շոկոլադ:

Պատրաստման եղանակները

Ծիրանի չիրը, շաքարավազը, կոնյակը լցնել մեկ բաժակ ջրի մեջ և եփել 20 րոպե:
Հետո թողնել, որ սառչի, այնուհետև բլենդերով լավ հարել: Ժելատինը լցնել կես բաժակ եռացրած սառեցրած ջրի մեջ, խառնել և ժելատինով լիքը բաժակը դնել ջրով լի ամանի մեջ: Սերուցքը հարել շաքարավազի հետ ըստ ցանկության: Ժելատինը բաժանել երկու մասի: Մի մասը լցնել ծիրանի չրի վրա, խառնել և լցնել բաժակի մեջ, երկրորդ մասը լցնել սերուցքի մեջ, խառնել և լցնել ծիրանի չրի վրա: Վերջում զարդարել քերած շոկոլադով, և դնել սառնարանում, որ սառչի, այնուհետև մատուցել:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Ծիրանի Չրով Անուշեղեն Ծիրանի Չրով Անուշեղեն Ծիրանի Չրով Անուշեղեն Ծիրանի Չրով Անուշեղեն Ծիրանի Չրով Անուշեղեն
Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 2.95/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.0/5 (20 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Բանանը շոկոլադով Տրյուֆել Զեֆիր Հետաքրքիր Ռաֆայելո Պեչենի

- Այս ռեցեպտը նայել են - 004408

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!