Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Կաթնային դեսերտ: Տեղադրող` Լիանա | Ավելացման ամսաթիվ` 28 Jul 2010
Տեղադրվել է Անուշեղեն բաժնում

Բաղադրությունը

3 տուփ տարբեր տեսակի ժելեներ,
30 գրամ ժելատին,
շաքարավազ ըստ ճաշակի,
1 տուփ վանիլին,
500 գր. կաթ

Պատրաստման եղանակները

Ժելեները պատրաստել այնպես, ինչպես գրված է տուփի պատրաստման եղանակում: Կաթը դնել կրակին, ավելացնել շաքարավազը, վանիլինը, ժելատինը և լավ խառնել: Ժելեները դնել սառչելու, սառելուց հետո քառակուսիների տեսքով կտրատել: Մատուցվող ափսեի մեջ լցնել մանրացված ժելեները և սառած կաթը լցնել վրան: Այնուհետև դնել սառնարան, որպեսզի լավ սառչի:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Կաթնային դեսերտ
Այցելուների արձագանքները (1):

Ցենտրա Թողել է Երվանդ-ը (28 Jul 2010) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.13/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.1/5 (40 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Շոկոլադե ժելե Չիպս թթվասերով Ելակով Մուսս Շոկոլադե Բում Ծիրանի Չրով Անուշեղեն

- Այս ռեցեպտը նայել են - 005192

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!