Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Կրեմբյուլե: Տեղադրող` Վարսիկ | Ավելացման ամսաթիվ` 7 Jun 2010
Տեղադրվել է Անուշեղեն բաժնում

Բաղադրությունը

500 գր. ելակ,
0.5 բաժակ շաքարավազ,
4 հատ յոգուրտ,
3-40 գր. ջուր:

Պատրաստման եղանակները

Ելակը բլենդերեվ հարել և լցնել բաժակների մեջ (այս ռեցեպտը նախատեսսված է 4 բաժնի համար:) Վրան ավելացնել յոգուրտը: Այնուհետև մարմադ կրակի վրա դնել շաքարավազը և ջուրը միասին խառնված և եփել այնքան մինչև խառնուրդը կստանա կառամելի տեսք: Կրակից վերցնելուց հետո թողնել, որ սառչի 1 րոպե, այնուհետև լցնել յոգուրտի վրա: Կրեմբյուլեն դնել սառնարանում, միայն մատուցելիս այն դուրս հանել: Կարող եք զարդարել ելակով:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Կրեմբյուլե
Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.04/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.0/5 (26 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Բանանով դեսերտ Չիպս թթվասերով Իրիսով և Բանանով Անուշեղեն Զեֆիր Բալով Հրաշք

- Այս ռեցեպտը նայել են - 004531

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!