Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Համեղ Անուշեղեն: Տեղադրող` Լիլիթ | Ավելացման ամսաթիվ` 19 Feb 2011
Տեղադրվել է Անուշեղեն բաժնում

Բաղադրությունը

Կերմի համար`
100մլ կաթ,
2 հատ դեղնուց,
20գր. շաքարի փոշի,
50մլ սերուցք,
մի քիչ վանիլի փոշի:

Կարամելի Սոուսի համար`
50գր. շաքարավազ,
100մլ. սերուցք,
50գր. խտացրած կաթ,
20մլ սպիտակ գինի,
10մլ. լիմոնի հյութ:

Ելակի Սոուսի համար`
200գր. ելակ/սառեցված կամ թարմ/,
50գր. շաքարավազ,
2 ճգ. ջուր:

Շոկոլադե Սոուսի համար`
100 գր. շոկոլադ,
50մլ սերուցք:

Մանդարինի Սոուսի համար`
3 հատ մանդարին,
2ճգ շաքարավազ:

Պատրաստման եղանակները

Կրեմի համար կաթը, սերուցքը, դեղնուցները, շաքարի փոշին և վանիլի փոշին լավ խառնել, եփել մարմանդ կրակի վրա այնքան, մինչև խտանալը: Հետո վերցնել կրակից և թողնել, որ սառչի:
Կարամելի Սոուսի համար սերուցքը, շաքարավազը, գինին, լիմոնի հյութը լավ հարել, դնել մարմանդ կրակին և եփել մինչև խտանալը: Կրակից վերցնելուց հետո ավելացնել խտացրած կաթը, խառնել և թողնել, որ սառչի:
Ելակի սոուսի համար, բոլոր բաղադրիչները լավ հարել բլենդերով:
Շոկոլադե սոուսի համար սերուցքը և շոկոլադը դնել մարմանդ կրակին և եփել մինչև խտանալը:
Մանդարինի սոուսի համար մանդարինը և շաքարավազը լավ հարել բլենդորով:
Բաժակի մեջ լցնել սոուսը, ապա կրեմը և նորից սոուսը, թողնել սառնարանում մի քանի ժամ, հետո մատուցել:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Համեղ Անուշեղեն Համեղ Անուշեղեն Համեղ Անուշեղեն Համեղ Անուշեղեն Համեղ Անուշեղեն Համեղ Անուշեղեն Համեղ Անուշեղեն Համեղ Անուշեղեն
Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.18/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.2/5 (28 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Նյամ Նյամ Պաքսիմատ Հետաքրքիր Ռաֆայելո Լցոնած խնձոր Անուշեղեն Յոթերորդ Երկնքում

- Այս ռեցեպտը նայել են - 003916

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!