Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Սեխով անուշեղեն: Տեղադրող` Սոնա | Ավելացման ամսաթիվ` 27 Aug 2010
Տեղադրվել է Անուշեղեն բաժնում

Բաղադրությունը

1.2բաժակ շաքարավազ.
1 բաժակ ջուր.
350 գ հասած սեխ
ձու (սպիտակուց)
1 ճ.գ կիտրոնի հյութ

Պատրաստման եղանակները

1. Կաթսայի մեջ լցնել շաքարավազը և ջուրը, դնելկրակի վրա, շաքարավազի լուծվելուց հետո եփել մոտ մեկ րոպե: Այնուհետև թողնել մարմանդ կրակի վրա մոտ 10ոպե: Ինչից հետո դատարկել մետաղյա տարրայի մեջ և թողնել , որ սառչի:
2. Կտրատել հասած սեխը և մանրացնել բլենդեռով: 2 բաժակ սեխի պյուրեն խառնել սառած սիրոպի հետ, ավելացնել 1 ճ.գ լիմոնի հյութ, մետաղյա ամանի վրա մառլյա քաշել և դնել սառնարան:
3. Հարել ձվի սպիտակուցը, մինչև բեզե ստանաք, բեզե պատրաստ լինելուց հետո հանեք սառնարանից ստացվացքը լնել բլենդերի մեջ և հարել բեզեի հետ, ինրից հետո նորից դատարկեք մետաղյա տարրայի մեջ և թողեք սառնարանում 20 րոպե: 20 րոպե սառելուց հետք կարող եք մատուցել, ըստ ձեր նախընտրած չափաբաժնի, կարող եք զարդարել անանուխի տերևով:
Բարի ախորժակ

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Սեխով անուշեղեն
Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 2.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 2.4/5 (14 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Ծիրանի Չրով Անուշեղեն Տրյուֆել Ելակով Մուսս Խնձորով և պնդուկով անուշեղեն Բանանով, շոկոլադով կոկտեյլ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 003167

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!