Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Սուրճով, Սերուցքով Անուշեղեն: Տեղադրող` Դիանա | Ավելացման ամսաթիվ` 5 Feb 2011
Տեղադրվել է Անուշեղեն բաժնում

Բաղադրությունը

500 մլ. սերուցք
200 մլ կաթ
200 մլ. եփած սառը սուրճ
200գր շաքարավազ
20գր. ժելատին
շոկոլադե գնդիկներ:

Պատրաստման եղանակները

Ժելատինը լցնել 200մլ. եռացած սառեցված ջրի մեջ, լավ խառնել և թողնել այդպես մեկ ժամ: Հետո ժելատինը դնել կրակին և վերցնել կրակից նախքան եռալը:
Սերուցքը լավ հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել ժելատինը, լավ խառնել և բաժանել երկու մասի: Մի մասի հետ խառնել սուրճը, իսկ մյուսի հետ կաթը:
Վերցնել խորը բաժակը, սկզբում լցնել սրճային սերուցքը բաժակի կես չափով, այնուհետև դնել սառնարանում 1 ժամ, որ սառչի: Սառնարանից դուրս հանելուց հետո, վրան շարել շոկոլադե գնդիկներ, այնուհետև լցնել կաթնային սերուցքը, կրկին դնել սառնարանում, որ սառչի: Սառնարից դուրս հանելուց հետո նորից բաժակի մեջ շարել շոկոլադե գնդիկներ, զարդարել թարմ նանայով և մատուցել:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Սուրճով, Սերուցքով Անուշեղեն Սուրճով, Սերուցքով Անուշեղեն Սուրճով, Սերուցքով Անուշեղեն Սուրճով, Սերուցքով Անուշեղեն
Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.77/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.8/5 (22 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Շոկոլադով կամ կակաոյով պաղպաղակ Կրեմբյուլե Շոկոլադե Հրաշք Ընդեղենով Անուշեղեն Ժելե պաղպաղակով և դեղձով

- Այս ռեցեպտը նայել են - 003041

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!