Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Տապակած Բանանը Սոուսով: Տեղադրող` Էլմիրա | Ավելացման ամսաթիվ` 16 Mar 2012
Տեղադրվել է Անուշեղեն բաժնում

Բաղադրությունը

Կարագ 60 գր
Շաքարավազ 100գր
Բանան 4 հատ
Կաթ 100մլ
Սերուց 100մլ
Շոկոլադ 100 գր

Պատրաստման եղանակները

Կարագը հալեցնել գոլորշու վրա, ավելացնել շաքարավազը և խառնել: Մաքրված բանանները բաժանել չորս մասի: Թաթախել հալած կարագի մեջ երկու կողմերից: Ջեռոցը նախապես տաքացնել բանանները տեղադրել ցանցի վրա և եփել այնքան մինչև բանանները կստանան ոսկե գույն:
Շոկոլադը հալեցնել գոլորշու վրա կաթի և սերուցքի հետ միասին: Երբ սոուսը պատրաստ կլինի թողնել, որ սառչի, ապա տապակած բանանի վրա լցնել սոուսը և մատուցել պաղպաղակով:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Տապակած Բանանը Սոուսով Տապակած Բանանը Սոուսով Տապակած Բանանը Սոուսով Տապակած Բանանը Սոուսով Տապակած Բանանը Սոուսով
Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.8/5 (18 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Բանանի Պուդինգ Համեղ պաղպաղակ Նախուտես Սպիտակաձավարով Բանան լցոնած ընկույզով և շոկոլադով Բաունտի

- Այս ռեցեպտը նայել են - 002599

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!