Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Տորթ Ժելե: Տեղադրող` Նոնա | Ավելացման ամսաթիվ` 17 Feb 2013
Տեղադրվել է Անուշեղեն բաժնում

Բաղադրությունը

3 տուփ ժելե
400-500 գ թթվասեր
1 բաժակ շաքարավազ
20 գ ժելատին
150մլ կաթ։

Պատրաստման եղանակները

ժելեները բացել՝ ըստ տուփի վրա նշված ցուցումի, տաքացնել և դնել սառնարան։ ժելատինը լցնել կաթի մեջ և 20-30 րոպե թողնել ուռչի։ ժելեները հանել սառնարանից և դանակով կտրտել։ Թթվասերը հարել շաքարավազի հետ, իսկ ժելատինը տաքացնել մինչև լիովին հալվի, միացնել թթվասերին և լավ խառնել։ Ընտրել կաղապար, մեջը փռել սննդային թաղանթ, լցնել ժելեները, թթվասերային զանգվածը, ծածկել թաղանթով և 6-8 ժամ պահել սառնարանում։ Հանել թաղանթից ու մատուցել։

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:

Այս ռեցեպտը չունի նկարներ

Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.30/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.3/5 (10 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Բանանով Անուշեղեն Լցոնած բանաններ Շոկոլադե ժելե Ելակով Մուսս Կոզինախ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 004383

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!