Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
ՊԵԼՄԵՆՆԵՐՈՎ ՀԱՄԵՂ ԱՊՈՒՐ: Տեղադրող` Աննա Ղարագյոզյան | Ավելացման ամսաթիվ` 16 Jun 2010
Տեղադրվել է Ապուրներ բաժնում

Բաղադրությունը

500 գր պելմեններ
2 հատ գազար
1 գլուխ սոխ
1 թեյի գդալ չոր բիբարների խառնուրդ
2 լիտր ջուր
1 ճաշի գդալ բուսական յուղ
3 ճյուղ համեմ
3 ճյուղ կանաչ սոխ
թթվասեր` ցանկության դեպքում
աղ, բիբար

Պատրաստման եղանակները

Համեմը, կանաչ սոխն ու գլուխ սոխը մանր կտրատել: Գազարն անցկացնել խոշոր քերիչով:

Կաթսայի մեջ լցնել բուսական յուղը, սոխն ու գազարը, շոգեխաշել, ապա ավելացնել ջուրը և եռացնել: Հենց որ սկսի եռալ, մեջը լցնել չոր բիբարների խառնուրդը, պելմենները, աղ ու բիբար անել:

Ապուրը եռալուց հետո 15 րոպե եփել, ավելացնել կտրատած համեմն ու եփել ևս 5 րոպե: Մատուցելուց անմիջապես առաջ ավելացնել կտրատած կանաչ սոխը և թթվասեր` ցանկության դեպքում:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
ՊԵԼՄԵՆՆԵՐՈՎ ՀԱՄԵՂ ԱՊՈՒՐ
Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.06/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.1/5 (47 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Պանրով սուպ Դեղին Սպաս Սուպիկ Տոմատով ապուր Ապուր կաբաչկայով և ծաղկակաղամբով

- Այս ռեցեպտը նայել են - 007528

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!