Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Արջուկ խմորեղեն: Տեղադրող` Նառա | Ավելացման ամսաթիվ` 18 Aug 2010
Տեղադրվել է Թխվածքներ բաժնում

Բաղադրությունը

300 գր. կարագ,
1 բաժակ շաքարավազ,
10ձու,
1 ճգ. քացախ,
0,5 թգ. սոդա,
200 գր. թթվասեր,
աղ,
1 տուփ վանիլին,
ալյուր,
1,5 բաժակ կտրատած ընկույզ,
2 ճգ. կակաո,
4 ճգ. տաք կաթ

Պատրաստման եղանակները

200 գր. հալած կարագը 1 բաժակ շաքարավազով լավ հարել: Ավելացնել 5 ձվի դեղնուց, 1 ճգ. քացախը խառնել կես թեյի գդալ սոդայով, լցնել 200 գր. թթվասերի վրա, խառնել և ավելացնել զանգվածին: Դանակի ծայրով ավելացնել աղ, 1 տուփ վանիլին և այնքան ալյուր, որ ստացվի ոչ պինդ` փափուկ խմոր: Խմորը բաժանել մասերի, ինչպես ցուցադրված է նկարում և դնել ջեռոցը:
ՄԻՋՈւԿ.- 5 ձվի սպիտակուցը 0,5 բաժակ շաքարավազով խփել: Ավելացնել 1,5 բաժակ կտրատած ընկույզ, խառնել և քսել պատրաստի գնդիկների վրա:
2 ճգ. կակաոն, կես բաժակ շաքարավազը, 4 ճգ. տաք կաթը անընդհատ խառնելով եռացնել: Վերցնել կրակից և ավելացնել 100 գր. կարագ: Տաք-տաք լցնել խմորեղենի վրա և դնել սառնարանը:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Արջուկ խմորեղեն Արջուկ խմորեղեն Արջուկ խմորեղեն
Այցելուների արձագանքները (2):

Խոսքեր չկան Թողել է Գոհար-ը (8 Aug 2011) օրը

Շատ,շատ համեղ է Թողել է Գյուլնարա-ը (29 Jan 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.9/5 (119 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Հատապտուղներով թխվածքաբլիթ Թխվածք Նուտելա Քաղցրեղեն Կարտոֆիլ Փախլավա Շոկոլադե աքաղաղ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 024594

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!