Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Բանանով և Կիվիով Տորթ: Տեղադրող` Լիլ | Ավելացման ամսաթիվ` 28 May 2011
Տեղադրվել է Թխվածքներ բաժնում

Բաղադրությունը

Խմոր
13-15ձու
1.5-2բաժակ շաքարավազ
2.5 բաժակ ալյուր

Կրեմ
0.6կգ կարագ
1 խտ. կաթ(ցանկության դեպքում նաև շաքարի փոշի)
վանելին

3 բանան և կիվի

Պատրաստման եղանակները

11 ձվի սպիտակուցը լավ հարել մինչև խմորը կխտանա, ապա ավելացնել շաքարավազը, (մյուս սպիտակուցները պահել բեզեի համար) լավ հարելուց հետո ավելացնել ձվի դեղնուցները եվ վերջում ալյուրը: Որպեզի խմորը չկպչի կաթսան պետք է ձեթով, ապա ալյուրով պատել: Տորթը թխել 150-200աստիճանում: (Նշեմ նաև որ բանանը կտրտում և դնում են բիսկվիթի մեջ):

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Բանանով և Կիվիով Տորթ Բանանով և Կիվիով Տորթ Բանանով և Կիվիով Տորթ Բանանով և Կիվիով Տորթ
Այցելուների արձագանքները (3):

Շատ լավ կայք է: Թողել է Անահիտ-ը (5 Feb 2012) օրը

Տեսքը շատ լավն է, անպայման փորձելու եմ: Հուսով եմ` լավ կստացվի... Թողել է Լուսինե-ը (20 Dec 2011) օրը

Շատ համեղ է: Շնորհակալություն: Իսկ ես պատրաստում եմ ձվերը միանգամից հարելով: Այդ պատճառով էր երևի, որ խմորը թխելուց հետո նստում է: Թողել է Նաիրա-ը (16 Jul 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.89/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.9/5 (79 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Խնձորով թխվածք Թխվածք Կանացի Համառություն Ռուլետ Թխվածք Տնակ Էկլեր Վարդ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 012580

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!