Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Բիսկվիտ գլազուրով: Տեղադրող` Ջուլիա | Ավելացման ամսաթիվ` 11 Jun 2010
Տեղադրվել է Թխվածքներ բաժնում

Բաղադրությունը

Խմոր

200 կարագ
2 թեյի բաժակ շաքարավազ
4 հատ ձու
1 թեյի բաժակ կաթ
3 բաժակ ալյուր
1 թեյի գդալ վանիլին

Գլազուր
4 ճաշի գդալ շաքարավազ
2 ճաշի գդալ կակաո
1 թեյի բաժակ կաթ
30 գրամ կարագ

Պատրաստման եղանակները

Խմոր

Կարագն ու շաքարավազը հարել, հատ-հատ ավելացնել ձվերը, լավ հարել: Այնուհետև ավելացնել կաթն ու ալյուրը: Վերջում ավելացնել վանիլին: Պետք է ստացվի միջին խտության խմոր: Դնել ջեռոցում 200 C, թխել մինչև վերին շերտը կկարմրի:

Գլազուր

Բաղադրիչները հերթականությամբ լցնել, ապա դնել գազօջախին: Թողնել եփվի մոտ 5 րոպ: Վերջում ավելացնել կարագ: Զարդարել ըստ ճաշակի: Բարի ախորժակ:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Բիսկվիտ գլազուրով
Այցելուների արձագանքները (2):

Շատ համեղ էր Թողել է Լուսինե-ը (13 Nov 2011) օրը

ՇՆՈՐՀԱԿԱԼՈՒԹՅՈՒՆ ՇԱՏ ՀԱՄԵՂ ԷՐ Թողել է ԳՈՀԱՐ -ը (28 Jun 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 4.35/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 4.3/5 (141 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Արջուկ խմորեղեն Բեզեով տորթ Բիսկվիթ Թխվածք Սպարտակ Իտալական թխվածք ընկույզով

- Այս ռեցեպտը նայել են - 021963

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!