Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Բուլկիներ: Տեղադրող` Լուսինե | Ավելացման ամսաթիվ` 27 Oct 2010
Տեղադրվել է Թխվածքներ բաժնում

Բաղադրությունը

Բաղադրությունը` 1թ/գ խմորիչ, 100մլ կաթ, 100մլ ջուր,150 գր շաքարավազ,1 ձու,աղ,~ 1 կգ ալյուր,20գր ձեթ, 20գր կարագ,300գր չամիչ,2 տուփ վանիլին:

Պատրաստման եղանակները

Խմորիչը բացել տաք ջրի մեջ,խառնել,ավելացնել աղ,շաքարավազ,ձու,տաք կաթ,լավ խառնել,թողնել 5ր հանգստանա,ապա ավելացնել ալյուրը,ընթացքում նաև կառագն ու ձեթը,հունցել խմոր,թողնել տաք տեղում 2,5 ժամ:Երբ խմորը բարձրանա,գրտնակով բացել,վրան շաղ տալ մանր կտրտած կարագ,վանիլին,չամիչ,ռուլետաձև փաթաթել, ռուլետաձև կտրտել,թողնել կես ժամ թիթեղի վրա հանգստանա և թխել 200 աստիճան ջերմաստիճանում:Երբ վարդագունի,հանել...

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Բուլկիներ Բուլկիներ Բուլկիներ Բուլկիներ Բուլկիներ Բուլկիներ
Այցելուների արձագանքները (3):

Համեղ չէր, խորհուրդ չեմ տա Թողել է ffffffffff-ը (26 Oct 2012) օրը

Ինձ մոտ շատ չոր ստացվեց, չգիտեմ ինչու: Թողել է Լիլիթ-ը (29 Mar 2011) օրը

Կարծում եմ շաաաաատ համեղ է լինելու: Անպայման փորձելու եմ: Պատրաստման եղանակը մանրամասն նկարագրված էր: Թողել է Շուշանիկ-ը (15 Feb 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 4.03/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 4.0/5 (96 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Քաղցր Խողովակներ Միկադո Համեղ Տորթ Հայկական փախլավա Տորթ Բեզեով

- Այս ռեցեպտը նայել են - 014858

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!