Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Ելակով տորթ: Տեղադրող` Սյուզի | Ավելացման ամսաթիվ` 4 Jun 2013
Տեղադրվել է Թխվածքներ բաժնում

Բաղադրությունը

12 ձու
2 բաժակ շաքարավազ
0,5 բաժակ շաքարավազ
3 բաժակ ալյուր
200գ. կարագ
1բաժակ շաքարավազ
1 բաժակ ջուր
1կգ. ելակ

Պատրաստման եղանակները

12 ձուն առանձնացնում ենք սպիտակուցից և դեղնուցից: Սկզբում սպիտակուցը միքսեռով լավ խփում ենք մինչև դառնա բեզե, իսկ հետո ավելացնում ենք 2 բաժակա շաքարավազ և նորից լավ խփում: Հետո խփում ենք միքսեռով դեղնուցը և նորից ավելացնում ենք 0,5 բաժակ շաքարավազ և լավ նորից խփում հետո լցնում ենք բեզեյի մեջ: Ավելացնում ենք 3 բաժակ ալյուր և մի ուղղոթյամբ գդալով խառնում: Խառնելուց հետո լցնում ենք միջին չափի կաթսսայի մեջ, իսկ հետո ծածկում ենք մի շորով կաթսսայի բերանը և խուփը դնում հարկավոր է ինչ որ ծանր բան դնել խուփի վրա որպեսզի լավ բարձրանա խմորը: Այդ խմորը դնում ենք գազօջախի վրա, իսկ կրակը ամենացածրի վրա հարկավոր է մնա 45 րոպե գազօջախի վրա:

Կրեմը պատրաստելու համար հարկավոր է 200գ. կարագը թողնել հալվի և միքսերով խփել հետո այս ամենը լցնել կրեմի մեջ` (1բաժակ շաքարավազին ավելացնել 1 բաժակ ջուր դնել ամենացածր կրակի վրա որպեսզի եփվի)Կրեմը կարող եք քսել տորթի կողքերին, տորթի մեջտեղում և տորթի վրա: Զարդարելու համար հարկավոր է` ելակը փոքրիկ-փոքրիկ կտրատել և դնել տորթի մեջտեղում և տորթի վերին մասում: (ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ)

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Ելակով  տորթ
Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 4.03/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 4.0/5 (34 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Շոկոլադով, ազնվամորիով Լինզեր տորթ Էկլեր Մարցեպան Տորթ Բեզեյով Թխվածք Հրաշալի

- Այս ռեցեպտը նայել են - 006818

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!