Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Էկլեր: Տեղադրող` Անուշ | Ավելացման ամսաթիվ` 27 Apr 2010
Տեղադրվել է Թխվածքներ բաժնում

Բաղադրությունը

խմորի համար`
100 գր. կարագ,
4 ձու,
180 գր. ալյուր,
մի քիչ աղ,
կրեմի համար`
500 գր. կաթ,
200 գր. շաքարավազ,
4 ձվի դենուց,
50 գր. ալյուր,
մի քիչ վանելի փոշի:

Պատրաստման եղանակները

250 մգ. ջուրը եռացնել, ավելացնել կարագը, աղը և թողնել, որ եռա: Եռացած ջրի վրա լցնել ալյուրը և թողնել այդես 2 րոպե: Խմորը թողնել մի քիչ սառչի և ավելացնել մեկ ձուն և լավ հարել, երկրորդ ձուն և լավ հարել, և այս եղանակով ավելացնել բոլոր ձվերը:
Կալկան ձեթով պատել և դնել կաթսայի մեջ, գդալի օգնությամբ խմորը տեղադրել կալկայի վրա: Թխել 180 աստիճան ջերմաստիճանում, 35-40 րոպե, թխելու ընթացքում ջեռոցի դուռը չբացել: Կրեմը լցնել խմորի մեջ, թխվածքների համար նախատեսված սպրիչների օգնությամբ: Թխվածքը զարդարել շոկոլադով և կոկոսի փաթիլներով:
Կրեմ: Կաթը եռացնել, ձվի դեղնուցները հարել շաքարավազի, ալյուրի և վանիլի փոշու հետ միասին, այնուհետև քիչ-քիչ ավելացնել կաթը և խառնել: Այս խառնուրդը դնել կրակին, եփել այնքան, որ կրեմը խտանա:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Էկլեր Էկլեր Էկլեր Էկլեր Էկլեր Էկլեր Էկլեր
Այցելուների արձագանքները (18):

շատ լավն է Թողել է Անահիտ-ը (11 Dec 2016) օրը

Շատ լավն է։ Թողել է Դիանա-ը (10 Jan 2016) օրը

Արտակարգ էկլեր ստացվեց։ Ես ձեր ռեցեպտով թխեցի ու շատ լավն էր։ Թողել է Արաքսյա-ը (13 Oct 2015) օրը

Շատ լավն էր Թողել է Աննա-ը (22 Aug 2015) օրը

Դեռ նոր եմ ծանոթանում Թողել է Կարինե-ը (15 Jun 2015) օրը

ՀԻանալի բաղադրատոմսեր են, մի քանիսն եմ փորձել ու շատ գոհ եմ շնորհակալություն։ Չնայած նրան, որ մեր ջեռոցը այդքան լավ չի թխում, բայց այս բաղադրատոմսը ուղակի հիասքանչ պատրաստեց, շատ- շատ շնորհակալություն.... Թողել է Արտեմ-ը (28 May 2015) օրը

Շատ լավ կստացվի ինձ թվում է, հիմա ջեռոցում է։ Թողել է Ռուզաննա-ը (15 Mar 2015) օրը

լավ Թողել է Սուսաննա Դավթյան-ը (14 Sep 2014) օրը

Շատ լավ ստացվեց։ Շնորհակալություն լավ բաղադրատոմսի համար։ Թողել է Արաքս-ը (21 Nov 2013) օրը

Շատ լավնա Թողել է Նոռա-ը (2 Aug 2013) օրը

Իսկ ես խմորը պատրաստում եմ էմալապատ ամանի մեջ և էլի շատ լավ է ստացվում:: Թողել է Նարինե-ը (19 Dec 2012) օրը

շատ լավ բաղադրատոմս է, մենակ կավելացնեմ. կաթսան որի մեջ խմորն պատրաստում են պետք է լինի ալյումինե: Թողել է Նաիրա-ը (28 Nov 2012) օրը

Ես հիացած եմ և անպայման կփորձեմ պատրաստել ինքս, որի համար ձեզնից շատ շնորհակալ եմ.... Թողել է Լուսինե-ը (5 Nov 2012) օրը

Լավնա Թողել է Լիլիթ-ը (11 Jun 2012) օրը

Շնորհակալություն ջերմ խոսքերի համար Հռիփսիմե, մենք նմանապես շնորհակալ ենք Ձեզ, որ օգտվում եք մեր կայքից: Թողել է Լուիզա-ը (29 Apr 2012) օրը

Ես ժամանակավոր բնակվում եմ Լեհաստանում, շատ եմ օգտվում ձեր էջից, շատ շնորհակալ եմ, որ կա այսպիսի էջ: Շնորհակալություն Թողել է Հռիփսիմե-ը (24 Apr 2012) օրը

Ինձ հետաքրքիր է իմանալ Գյումրվա նապալեոն տորթի բաղադրատոմսը, արտաքինը կարծես վարդեր լինեն նապալեոնի խմորից: Թողել է Սոնա-ը (25 Jan 2012) օրը

Ձվի դեղնուցի փոխարեն կարելի է վերցնել երկու հատ ձու: Թողել է Լուսինե-ը (20 Oct 2010) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.93/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.9/5 (466 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Տորթ Մարկիզ Թխվածք Հարմոնիա Ռուլետ Շոկոլադով ու անանասով տորթ Հայկական փախլավա

- Այս ռեցեպտը նայել են - 057944

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!