Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Թխվածք Շոկոլադ: Տեղադրող` Աննա | Ավելացման ամսաթիվ` 4 Jun 2012
Տեղադրվել է Թխվածքներ բաժնում

Բաղադրությունը

Խմոր:

4 ձու,
2 բաժակ շաքարավազ,
2 սուրճի բաժակ բուսայուղ,
2 բաժակ մածուն,
2 ճ. գ. քացախ,
2 թ. գ. սոդա, կակաո:

Կրեմ:

1 բանկա եփած խտացրած կաթ
150-200 գր. կարագ:

Պատրաստման եղանակները

Ձուն և շաքարավազը լավ հարել, ավելացնել բուսայուղը, մածունը և ալյուր այնքան, որ ստացվի բիսկվիտի խմոր: Այնուհետև ավելացնել կակաոն այնքան, որ լինի բավականին մուգ: Դնել սառնարանը և թողնել 1-1.5 ժամ:Դրանից հետո հանել սառնարանից քացախը և սոդան խառնել և ավելացնել խմորին: Բաժանել 2 մասի և թխել ջեռոցում:

Կրեմ: Կարագը հարել հարիչով, աստիճանաբար ավելացնել խտացրած կաթը:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:

Այս ռեցեպտը չունի նկարներ

Այցելուների արձագանքները (2):

ayooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Թողել է iskandaryan.hovik@mail.ru-ը (7 Mar 2015) օրը

Առանց թխելու դնել սառնարանը խմորը և հետո նոր թխել? Թողել է Նելլի-ը (25 Sep 2013) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.36/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.4/5 (22 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Բելգիական Տորթ ԵՌԱՇԵՐՏ ՏՈՐԹ Տորթ Սնիկերս ԽՆՁՈՐՈՎ ԿԵՔՍ Տորթ Ձյունիկ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 006008

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!