Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Թռչնի կաթ: Տեղադրող` Տաթևիկ | Ավելացման ամսաթիվ` 15 May 2010
Տեղադրվել է Թխվածքներ բաժնում

Բաղադրությունը

Խմորի համար`

3 ձու,
1 բաժակ շաքարավազ,
150 գր. կարագ,
600-700 գր. ալյուր,
1 ճգ. մեղր,
2 ճգ. կաթ,
1 ճգ. քացախ,
1 թգ. սոդա,

Կրեմի համար`

1 բաժակ կաթ,
1 բաժակ շաքարավազ,
2 ճգ. ալյուր,
200 գր. կարագ,

Պատրաստման եղանակները

Խմորի համար 3 ձուն 1 բաժակ շաքարավազով լավ հարել, ավելացնել 2 ճաշի գդալ մեղր, 2 ճաշի գդալ կաթ, 150գ. կարագ, 1 ճաշի գդալ քացախ, 1 թեյի գդալ սոդայով մի պտղունց աղ: Այս խառնուրդը լցնել էմալապլաստ հարմար ամանի մեջ և գոլորշու վրա եփել այնքան, մինչ շաքարավազը հալվի (10-15 րոպե): Ապա ավելացնել 3,5 բաժակ ալյուր: Խմորը բաժանել 3 մասի, գրտնակել և առանձին-առանձին թխել ջեռոցում, մինչ վարդագույն դառնալը: Պատրաստի շերտերը միացնել կրեմով: Վերջին շերտը ծածկել գլազուրով:

Կրեմի համար 1 բաժակ կաթը 1 բաժակ շաքարավազով հարել, ավելացնել 2 ճաշի գդալ ալյուր, նորից լավ հարել և դնել մարմանդ կրակին: Անընդհատ խառնել մինչ պատրաստ լինելը: Ապա վերցնել կրակի վրայից և թողնել սառչի: Սառը վիճակում հարիչով լավ հարել, ավելացնել վանիլին և մեկ ճաշի գդալ կոնյակ: Առանձին հարել 200 գ. կարագը մինչ սպիտակելը: Կարագի վրա գդալ-գդալ ավելացնել եփված կրեմը (անընդհատ հարելով):

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Թռչնի կաթ
Այցելուների արձագանքները (43):

Ինչ լավ ռեցեպտա, շատ լավ ստացվեց ու համի մասին խոսք չի կա Թողել է Քրիստինա-ը (22 Jan 2017) օրը

Շատ հետաքրքիր ռեցեպտներ է։ Շնորհակալություն Թողել է ՍամոԱլեն-ը (25 May 2016) օրը

իսկապես շատ համեղ էր Թողել է Մելինե-ը (25 Dec 2015) օրը

KLASSS Թողել է MAY NAME IS ???-ը (20 Aug 2015) օրը

հիանալի Թողել է Լիդա-ը (26 Apr 2015) օրը

Շատ համեղ էր Թողել է Սիլվա-ը (21 Mar 2015) օրը

Շատ հիանալի կայք է Թողել է Այդա-ը (15 Mar 2015) օրը

Շատ համեղ ու լավ ստացվեց։ ՀԻանալի բաղադրատոմս է։ Շատ շնորհակալություն Տաթևիկ ջան Թողել է Էմմա-ը (27 Dec 2014) օրը

Շատ հիանալի խմորեղեն էր, ինձ շատ -շատ դուր եկավ, ձեր կայքում ամեն ինչ հիանալիա․․․ Շնորհակալություն բաղադրատոմսերի համար։ Թողել է Դինա-ը (26 Dec 2014) օրը

թխում եք գործիս Թողել է բայց պետք չի-ը (4 Sep 2014) օրը

Խնդրում եմ, եթե կարելի է ավելի տեղեկություն տալ 1 բաժակը դա քանի՞ գրամ է։ Թողել է Իսկուհի-ը (9 Apr 2014) օրը

Պատրաստեցի նույն բաղադրատոմսով, շատ համեղ ստացվեց, շնորհակալություն բաղադրատոմսի համար , բայց հաջորդ անգամ 4կամ 5 շերտով կանեմ Թողել է Սոֆյա-ը (1 Apr 2014) օրը

Շատ լավն էր, մերսի այսպիսի հիասքանչ ռեցեպտների համար Թողել է Անի-ը (20 Oct 2013) օրը

Շատ լավ ռեցեպտներ են․․․ Թողել է Մերի-ը (10 Oct 2013) օրը

Հասմիկ, 200գր․ ալյուրը դա 1 բաժակն է։ Ես համենայն դեպս այդպես եմ կարծում։ Թողել է Տաթևիկ-ը (20 Sep 2013) օրը

Ուզում եմ ճշտել, արդյոք ի՞նչ նկատի ունեք, երբ գրում եք 600-700գր․ ալյուր (1 բաժակ ալյուրը 150գր․ է)։ Դա նշանակում է 4-4,5 բաժակ, սակայն նկարագրության մեջ ասում եք 3,5 բաժակ։ Շնորհակալություն Թողել է Հասմիկ-ը (26 Aug 2013) օրը

Շատ լավ ռեցեպտներ են․․․ Թողել է Նազիկ-ը (11 Aug 2013) օրը

Ես պատրաստեցի, բոլորը հավանեցին, շատ շնորհակալություն ռեցեպտի համար, շատ համով էր, մերսի Թողել է Հասմիկ-ը (17 Jun 2013) օրը

Բաղադրատոմսում նշված է,որ խմորը պետք է բաժանել 3 մասի,իսկ նկարում այն պատկերված է 4 շերտից,որն է ճիշտ? Թողել է Անահիտ-ը (28 Mar 2013) օրը

Շատ լավն է։ Թողել է Դավիթ-ը (21 Jan 2013) օրը

Շատ համեղ է, շնորհակալություն բաղադրատոմսը տրամադրելու համար Թողել է Բավական-ը (18 Jan 2013) օրը

Ես փորձել եմ գրեթե բոլոր բաղադրատոմսերը, մեկը մեկից լավն են, շնորհակալություն բոլորիդ: Թողել է Հասմիկ-ը (22 Dec 2012) օրը

Շատ համով է: Թողել է Կարինե-ը (4 Dec 2012) օրը

Շնորհակալություն համեղ բաղադրատոմսի համար և հատկապես շնորհակալություն այս ուսուցանող էջ ստեղծողին, քանի որ սովորելը երբեք ուշ չէ ))) Աննա Դու նշում ես 1ճգ մեղր, իսկ պատրաստման ժամանակ 2գդալ, ո՞րն է դրանցից ճիշտ օգտագործելը: Թողել է Աննա-ը (17 Sep 2012) օրը

Շատ լավ կայք է, շնորհակալ եմ բոլորիցդ, ես սկսնակ խոհարար եմ ու շատ եմ օգտվում ձեր կայքից, հիանալի է: Թողել է Ժսննա-ը (13 Sep 2012) օրը

Բարև Տաթևիկ ջան, շատ լավ ստացվեց, շատ համեղ, շնորհակալություն Թողել է Մարիամ-ը (2 Jul 2012) օրը

հիմա 1ճգ. մեղր, թե 2? Թողել է Շուշան-ը (23 Jun 2012) օրը

Շնորհակալություն բաղադրատոմսի համար և ցանկալի է ավելի շատ նկարներ տեղադրել) Թողել է Աննա-ը (24 Apr 2012) օրը

1 ճգ. մեղրը բավարար է, եթե ցանկանում եք կարող եք մի քիչ ավել լցնել :Ճ Թողել է Տաթիկ-ը (20 Feb 2012) օրը

Թխեք 180 աստիճանը ջերմաստիճանում: Թողել է Տաթևիկ -ը (20 Feb 2012) օրը

Խնդրում եմ գրեք, թե ինչքան ջերմաստիճանի տակ պետք է թխել: Thanks Թողել է Լիլիթ-ը (14 Nov 2011) օրը

մեկ ճաշի գդալ մեղրը բավարար է: Թողել է Տաթև-ը (12 Nov 2011) օրը

Մերսի բոլորին, ես էլ շատ ուրախ եմ, որ կարողացել եմ, այս բաղադրատոմսը կիսել Ձեզ հետ: Անահիտ ջան ուշացումով ասեմ, որ գլազուրը կարող եք պատրաստել, որևէ շոկոլադ հալեցնելով գոլորշու վրա և վրան մի քիչ ավելացնելով: Ինձ թվում դա ամենահամեղ գլազուրներից է: Թողել է Տաթև-ը (12 Nov 2011) օրը

Ես էլ եմ պատրաստել շատ համեղ և գեղեցիկ: Թողել է Լիա-ը (15 Oct 2011) օրը

ՏԵՍՔԻՑ ԾԱՏ ԼԱՎԱ ԲԱՅՑ ՀԱՄԸ ԵՏ ԱՐԴԵՆ ՊԵՏՔԱ ՓՈՐՁԵԼ..... Թողել է ԱՆԱՀԻՏ-ը (12 Oct 2011) օրը

ՆԵՐԵՑԵՔ ԻՍԿ ՉԵԻՔ ԱՍԻ ԻՆՉՊԵՍ ՊԱՏՐԱՍՏԵԼ ԳԼԱԶՈՒՐԸ?ՆԱԽԱՊԵՍ ՇՆՈՐՀԱԿԱԼՈՒԹՅՈՒՆ ! Թողել է ԱՆԱՀԻՏ-ը (5 Jun 2011) օրը

Խնդրում եմ մանրամասն նկարներով ցույց տվեք: Տեսքը շատ լավն է, կփորձել պատրաաստել, հույսով եմ համեղ կլինի: Շնորհակալություն: Թողել է Լիլի-ը (23 Apr 2011) օրը

Բաղադրատոմսում գրված է,որ անհրաժեշտ է մեկ ճգ. մեղր,իսկ պատրաստման մեջ 2: Որն է ճիշտը: Թողել է Ալլա-ը (20 Apr 2011) օրը

Շատ լավ թխվածք է: Թողել է Լիանա-ը (10 Mar 2011) օրը

Բարև Տաթևիկ ջան: Շատ շնորհակալ եմ բաղադրատոմսի համար: Այսօր կփորձեմ պատրաստել թռչնի կաթ: Պետք է, որ լավ ստացվի........ Թողել է Նաիրա-ը (3 Mar 2011) օրը

Բարև Տաթևիկ ջան, շատ շնորհակալ եմ կայքում տեղադրված բոլոր բաղադրատոմսերի համար, շատ լավ միտք էր, որը օգնում է հայ կանանց կողմնորոշվել, թե ինչ պետք է պատրաստել ամեն օր: Մաղթում եմ նորանոր հաջողություններ................ Ես Ձեզ գրում եմ Հոլանդիայից Թողել է Լիաննա-ը (22 Feb 2011) օրը

Կարող եք թխել 200 աստիճան ջերմաստիճանի տակ: Թողել է Տաթևիկ-ը (31 Jan 2011) օրը

Ինչու ոչ մի ռեցեպտի մեջ չեք ասում քանի աստիճանի տակ թխել? Նաև կիսատ բաներ շատ կան: Մնացածը հիանալի է: Թողել է Գուլիա-ը (24 Jan 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 4.2/5 (668 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Շոկոլադե Տորթ Դեղձով Բլիթ Շոկոլադե աքաղաղ Շոկոլադով բիսկվիթ Ելակով տորթ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 098011

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!