Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
ՀԱՄԵՂ ՌՈՒԼԵՏ: Տեղադրող` ԱՆԱՀԻՏ | Ավելացման ամսաթիվ` 4 Aug 2010
Տեղադրվել է Թխվածքներ բաժնում

Բաղադրությունը

ԽՄՈՐ
2ձու
0,5բաժակ շաքարավազ
0,5բաժակ թթվասեր
1թեյի գդալ սոդա
կես տուփ վանիլին

ԿՐԵՄ
Նախնտրելի էծիրանի կամ տանձի ջեմ կամ բանան

Պատրաստման եղանակները

2ձուն լավ հարել հարիչով,աստիճանաբար ավեելացնել շաքարավազը:Հարել այնքան մինչև փրփրի:Այնուհետև 0,5բաժակ թթվասերին ավելացնել 1թեյի գդալ սոդա, լավ հարել գդալով բաժակի մեջ և ավելացնել խարնուրդին և կրկին հարիչով հարել:Աստիճանաբար ավելացնել կես տւփ վանիլինը և ալյուրը այնքան մինչև խմորը թանձրանա:Ջերոցի տավայի մեջ ստվարաթուղթ փռել այնուհետև ստվարաթուղթը ձեթոտել և խառնուրդը լցնել:Թղել 180աստիճան C տակ:Խմորի անմիջապես վարդագույն դառնալուց հետո հակառակ երեսի վրա քսել ծիրանի կամ տանձի ջեմ կամ ճզմած բանան և փաթաթել

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
ՀԱՄԵՂ ՌՈՒԼԵՏ ՀԱՄԵՂ ՌՈՒԼԵՏ ՀԱՄԵՂ ՌՈՒԼԵՏ
Այցելուների արձագանքները (5):

Ես ամեն անգամ պատրաստում եմ, բայց առանց թթվասերի, մածունով էլ է լինում: Թողել է Նառա-ը (24 Jul 2011) օրը

Սեղանի վրա խոնավ սրբիչ փռել այնւհետև ջեռոցից հանելուց հետո խմորը հակառակ երեսով դնել խոնավ սրբիչի վրա,քսել ջեմը,և լիստի երկու ծայրերը բռնելուվ աստիճանաբար ոլորել լիստը Թողել է ԱՆԱՀԻՏ-ը (3 May 2011) օրը

Ինչու չեք ասում ռուլետի փաթաթելու ձևը? Թողել է Հասմիկ-ը (6 Apr 2011) օրը

Խնդրեմ, շատ ուրախ եմ, որ համեղ է ստացվել, անուշ լինի: Թողել է Անահիտ-ը (30 Jan 2011) օրը

Իրոք շատ համեղ էր և շատ արագ պատրաստվող: Շնորհակալություն Թողել է Շողիկ-ը (12 Jan 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 4.02/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 4.0/5 (118 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Թխվածքաբլիթ Տորթ Վարդ Ֆրանսիական Տորթ Անանուխով Թխվածքաբլիթներ Էկլեր

- Այս ռեցեպտը նայել են - 017985

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!