Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Մեծ տվիքս: Տեղադրող` Նուրի | Ավելացման ամսաթիվ` 26 Jun 2010
Տեղադրվել է Թխվածքներ բաժնում

Բաղադրությունը

Կառամելի համար`

1 տուփ խտացրած կաթ,
125 գր. կարագ,
30 գր. մեղր:

Խմորի համար`

200 գր. ալյուր,
100 գր. շաքարավազ,
100 գր. կարագ:


200 գր. ցանկացած տեսակի շոկոլադի սալիկ:

Պատրաստման եղանակները

Կառամելի պատրաստման համար բոլոր բաղադրամասերը միասին խառնել և եփել մարմանդ կրակի վրա: Եփել այնքան միչև խառնուրդը կստանա կառամաելի գույն:

Խմորի համար, կարագը և շաքարավազը միասին լավ հարել, ավելացնել ալյուրը և կրկին խառնել: Եփել ջեռոցում 160 աստիճան ջերմաստիճանում 30 րոպե:

Գլազուրի համար շոկոլադե սալիկը դնել կաթսայի մեջ և դնել մարմանդ կրակի վրա, կարող եք մի քիչ ջուր լցնել, որ հեշտ հալչի:

Երբ այս ամենը սառչեն, խմորի վրա քսել կառամելը, այնուհետև վրան գլազուր անել: Բարի ախորժակ:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Մեծ տվիքս
Այցելուների արձագանքները (20):

Ես պատրաստեցի շատ լավ ստացվեց։ Մերսի բաղադրատոմսի համար։ Թողել է Վարս-ը (5 Jul 2015) օրը

Հարգելի Նուրի, ես չեմ փորձել, բայց ինձ համար խմորի պարունակությունը մի քիչ տարօրինակ թվաց Թողել է Հայարփի-ը (8 Apr 2015) օրը

Շատ համեղ էր։ Թողել է Արսեն-ը (18 Dec 2014) օրը

Շատ լավ տեսք ունի, բայց չի ստացվում: Թողել է Իրինա-ը (13 Dec 2014) օրը

առանց հասկանալու դնում ես բաղադրատոմս ես պատրաստում, մարդկանց խաբում, մտածցված ես անում։ Թողել է Տաթևիկ-ը (12 Aug 2014) օրը

Հիանալի թխվածք է: Ես պատրաստել եմ և բոլորը գոհ են եղել: Թողել է Գոգա-ը (17 Mar 2013) օրը

Խորհուրդ չեմ տա փորձեք, բաղադրատոմսը սխալ է հաստատ, ես փորձեցի ու թափեցի: Թողել է Հեղինե-ը (3 Jul 2012) օրը

Եթե բաղադռատոմսը թերի ես գրելու մի գրիր ամոթ է Թողել է Մարինե-ը (1 Mar 2012) օրը

խմորը փշրվում է , որ մի բան գրում եք մտացեք նոր գրեք / Թողել է ԳՈՀԱՐ ԳԱՍՊԱՐՅԱՆ-ը (7 Dec 2011) օրը

Լավ սայթ է, լավ բաներ կան Թողել է Ստելլա-ը (27 Nov 2011) օրը

Խմորը չի ուրեմն: Թողել է Հասմիկ-ը (16 Nov 2011) օրը

շատ համեղ էր.... Թողել է էմմա-ը (30 Sep 2011) օրը

Ես փորձեցի շատ համեղ էր: Թողել է Անի-ը (14 Sep 2011) օրը

Ես պատրաստել եմ շատ համեղ էր:Ուղղակի խմորի մեջ 2 հատ ձու, 2գդալ մածուն եմ ավելացրել,որ չփշրվի: Թողել է Աիդա-ը (13 Jul 2011) օրը

Ժողովուրդ ջան, ով գիտի Հայաստանում որտեղ են թխվածքների մակետներ սարքում? Թողել է Լուսի-ը (22 Jun 2011) օրը

Ես ավելի շատ նմանացրեցի մարսի, բայց կփորձեմ, հետաքրքիր է ) Թողել է Մարիամ-ը (30 Jan 2011) օրը

ինձ թվում է շատ համեղ թխվածք կլինի, բոլորին խորհուրդ եմ տալիս փորձել, նախապես շնորհակալություն Թողել է Արևիկ-ը (13 Dec 2010) օրը

Շատ համեղ է, բայց ես խմորի մեջ 1 հատ ձու եմ ավելացրել, որպեսզի չփշրվի: Թողել է Գայանե-ը (15 Nov 2010) օրը

Հիանալի թխվածք է: Ես պատրաստել եմ և բոլորը գոհ են եղել: Շատ շնորհակալություն: Թողել է Սերինե Հարությունյան-ը (7 Oct 2010) օրը

Բարև, ես այս թխվածքից փորձել եմ պատրաստել, բայց չեմ հասկացել թէ խմորը ինչպիսին պետք է լինի, իմ պատրաստած խմորը փշուրների էր նման Թողել է Անահիտ-ը (26 Aug 2010) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 4.41/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 4.4/5 (316 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

ԿԱԹՆԱՇՈՌԱՅԻՆ ԿԱՐԿԱՆԴԱԿՆԵՐ -ԽՆՁՈՐՈՎ և ԴԱՐՉԻՆՈՎ Իտալական թխվածք ընկույզով Տորթ Նապոլեոն Շոկոլադե թխվածք Անանուխով Թխվածքաբլիթներ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 039881

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!