Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Մեղրով Թխվածք: Տեղադրող` Լիդա | Ավելացման ամսաթիվ` 27 Feb 2011
Տեղադրվել է Թխվածքներ բաժնում

Բաղադրությունը

Խմոր`
6 հատ ձու
15 հատ ընկույզ
600գր. ալյուր
1թգ. սոդա
3ճգ. մեղր
200գր. շաքարավազ:

Կրեմ`
500գր. թթվասեր
250-300գր. շաքարի փոշի:

Պատրաստման եղանակները

Ձուն հարել շաքարավազի հետ: Ավելացնել սոդա, մեղրը /եթե սառած է, ապա հալեցնել գոլորշու վրա, նոր ավելացնել խմորին/, մանրացված ընկույզը լավ խառնելուց հետո ավելացնել աստիճանաբար ավելացնել ալյուրը և խառնել: Խմորը պետք է ստացվի խիտ խմոր: Ապա դնել սառնախցիկում 2 ժամ: Տադիրը ձեթով պատել, ապա դնել կալկան և վրան լցնել խմորը: Եփել 200 աստիճան ջերմաստիճանում: Խմորից պետք է պատրաստել 4 լիստեր:
Կրեմի պատրաստման համար թթվասերի հետ խառնել շաքարի փոշին, ապա դնել սառնարանում, որ սառչի:
Զարդարել ըստ ճաշակի:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Մեղրով Թխվածք Մեղրով Թխվածք Մեղրով Թխվածք Մեղրով Թխվածք Մեղրով Թխվածք Մեղրով Թխվածք Մեղրով Թխվածք Մեղրով Թխվածք Մեղրով Թխվածք
Այցելուների արձագանքները (2):

սառցախցիկ թե սառնարան եթե կարող եք,շտապ արձագանքեք, հիմա պատրաստել եմ խմորը Թողել է Լենա-ը (24 Jan 2016) օրը

Ինձ թվում է շատ համեղ կլինի: Թողել է Լարիսա-ը (8 Oct 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 4.21/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 4.2/5 (134 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Թխվածք Բանան Պաքսիմատ Կամ Տորթի Սփրոց Ֆրանսիական Տորթ Փափուկ բուլկի (hokkaido) Ելակով տորթ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 033785

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!