Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Պրյանիկ: Տեղադրող` Լանա | Ավելացման ամսաթիվ` 15 Nov 2011
Տեղադրվել է Թխվածքներ բաժնում

Բաղադրությունը

2 ձվի դեղնուց
1,5 բաժակ շաքարավազ
2թդ. սոդա
3ճգ. քացախ
1,5 բաժակ գոլ կաթ
3Jճգ. ձեթ
ալյուր

Պատրաստման եղանակները

Ձվի դեղնուցը և շաքարավազը լավ հարել, ավելացնել սոդան նախապես քացախի մեջ լուծված վիճակում, հետո կաթը, ձեթը, վերջում ալյուրը: Այս ամենը խառնել այնքան, որ ստացվի միասեռ զանգված: Խմորից փոքր գնդիկներ պատրաստել և թխել:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Պրյանիկ
Այցելուների արձագանքները (7):

Բարև Ձեզ, ներեղություն, իսկ վրան այ սպիտակը շաքարի փոշի է? Եվ տաք վիճակում եք լցրել ? Թողել է Մարիամ-ը (7 Aug 2014) օրը

Անպայման կփորձեմ Թողել է Հռիփ-ը (3 Apr 2013) օրը

Շաքարաջուր պետք չի, այդ դեպքում սպիտակուցով բեզե ենք սարքում և եփած պրյանիկները մտցնում ենք բեզեի մեջ և նորից դնում ջեռոց։ Թողել է Նազելի-ը (14 Jan 2013) օրը

էս վանեցու պրյանիկա Թողել է FatiAnaS-ը (16 Feb 2012) օրը

Ուղակի շաքարափոշի Թողել է Լանա-ը (26 Dec 2011) օրը

Ես ինչ պրյանիկ եք գրել, բա սրա պրյանիկը ո՞րն է, բառը հուշում է, որ պրյաննի, այսինքն հոտավետ պետք է լինի, ես ճիշտ չեմ հիշում, բայց պատրաստել եմ: Անպայման դարչին ու մեղր էլ են լցնում, որ ալյուրը մուգ լինի, իսկ վերջում շաքարաջրի մասին ոչինչ չեք գրել: Թողել է Լուսինե-ը (25 Nov 2011) օրը

Բա վրայի շաքարաջուրը ինչպես պատրաստեմ? Թողել է Լուսին-ը (16 Nov 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 4.19/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 4.2/5 (94 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Ելակով տորթ Պեչենի Շոկոլադով բիսկվիթ Կաթնաշոռով և պեչենիով թխվածք Շոկոլադե կեքս

- Այս ռեցեպտը նայել են - 021327

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!