Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Ռուլետ: Տեղադրող` Դինա | Ավելացման ամսաթիվ` 8 Aug 2011
Տեղադրվել է Թխվածքներ բաժնում

Բաղադրությունը

2հատ ձու
1 բաժակ ալյուր
1 բաժակ շաքարավազ
մեկ թեյի գդալ սոդա

Պատրաստման եղանակները

Երկու հատ ձուն հարել հետո ավելացնել մեկ բաժակ շաքարավազը, այնուհետև մածցունի մեջ լցնել մի գդալ սոդան և խառնել այնքան, որ փրփրի և ավելացնել զանգվածին: Լավ հարելուց հետո ավելացնել ալյուրը և խառնել փայտե գդալով: Թավայի վրա կալկա դնել եև զանգվածը լցնել վրան և դնել ջեռցում 250 աստիճան: Երբ պատրաստ լինի այդ խմորը, այն շուռ տալ որևէ շորի վրա և հեռացնել կալկան: Խմորը տաք տաք փաթաթել այդ շորի հետ և մի քանի րոպեից այն բացել` ջեմ քսել, փակել և վրան շաքարի փոշի լցնել:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:

Այս ռեցեպտը չունի նկարներ

Այցելուների արձագանքները (2):

շատ համեղ է ստացվել Թողել է Ֆրիդա-ը (14 Aug 2014) օրը

Բաղադրության մեջ գրված չէ մածունի չափը Թողել է Մերի-ը (9 Sep 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.76/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.8/5 (42 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Ծտի կաթ Ֆրանսիական Տորթ Այլզէսյան տորթ Տորթ Ձյունիկ Նարնջով տորթ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 008035

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!