Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Տորթ Բեզեով: Տեղադրող` Անի | Ավելացման ամսաթիվ` 28 Jan 2011
Տեղադրվել է Թխվածքներ բաժնում

Բաղադրությունը

6ձու
1բ.թթվասեր
1բ.մածուն
1.5բ.շաքարավազ
վանիլին
ալյուր
սոդա

Պատրաստման եղանակները

Խմոր:6 ձվի դեղնուցը լավ հարել, ավելացնել 1բաժակ սոդայով թթվասեր և 1.5 բաժակ շաքարավազ, այնուհետև ավելացնել 1բաժակ սոդայով մածուն և քիչ-քիչ ավելացնել ալյուրը, վանիլինը և այնքան կակաո մինչև խմորը դառնա շականակագույն: Այնքան ալյուր լցնել, որ դառնա թանձր խմոր:
Բեզե: 6 ձվի դեղնուցը լավ հարել ավելացնել 18 ճ/գ պեսոկ: Ստացված զանգվածը դնել գոլորշու վրա և անընդմեջ հարել հարիչով:
Գլազուր:3 ճ/գ շաքարավազը, կակաոն և մի քիչ ջուրը եփել մարմանդ կրակի վրա:
Պատրաստի խմորի վրա գդալ-գդալ լցնել բեզեն, այնուհետև գծերի ձևով բեզեի վրա լցնել գլազուրը:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Տորթ Բեզեով
Այցելուների արձագանքները (2):

Կներեք ես սխալվել եմ բեզեի համար պետք է սպիտակուց: Աննա ջան եթե ուզում ես կարող ես գլազուրը կաթով եփել, իսկ կարագի մասին կասեմ, որ բոլորն էր գլազուրի եփելուց հետու կարագ են լցնում: Թողել է ԱՆԻ-ը (1 Feb 2011) օրը

Հարգելիս, բեզեի համար անհրաժեշտ է ոչ թե դեղնուց, այլ ստիպակուց, իսկ գլազուրը լավ կլինի կաթով եփել և վերջում մի քիչ կարագ գցել: Թողել է Աննա-ը (30 Jan 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.45/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.5/5 (44 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Համեղ թխվածք Ամառային տորթ Ելակով Աղանդեր Հատապտուղներով թխվածքաբլիթ Նարնջով տորթ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 008387

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!