Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Տվառոժնիկ: Տեղադրող` Տաթևիկ | Ավելացման ամսաթիվ` 24 Aug 2010
Տեղադրվել է Թխվածքներ բաժնում

Բաղադրությունը

200գ կարագ,
1բաժակ շաքարավազ,
1բաժակ թթվասեր,
1թ/գ սոդա,
3բաժակ ալյուր:

Միջուկի համար`
1տուփ կաթնաշոռ,
կես բաժակ շաքարավազ և վանիլ:

Պատրաստման եղանակները

Պատրաստել գրտնակվող խմոր: Գնդերը բացել միջուկը քսել վրան, գաթայի նման փաթաթել և կտրել: Թխելուց առաջ վրան ձու քսել:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Տվառոժնիկ
Այցելուների արձագանքները (7):

Ուղղակի ալյուրի չափը քիչ է գրված, 3 բաժակ ալյուր ավելացնելուց հետո պետք է նորից այնքան ավելացնել, որ ձեռքերին չկպչուն խմոր դառնա ու հնարավոր լինի գրդնակել, իսկ համը շատ լավ է ստացվում։ Թողել է Լուսինե-ը (28 Aug 2013) օրը

Ես էլ եմ պատրաստել, բավականին լավ է ստացվել։ Թողել է Լուսինե-ը (27 Aug 2013) օրը

շատ հետաքրքիր համ ունի մերսի ռեցեբթի համար: Թողել է Սյուզ-ը (5 Jan 2013) օրը

Ես փորձեցի, շատ համեղ և փափուկ ստացվեց, շատ համեղ էէէ... Թողել է Լիանա-ը (19 Mar 2012) օրը

Իմ կարծիքով ալյուրը քիչ է գրտնակելու համար և կգրեք, թե քանի գունդ պեքտ է լինի Թողել է Անա-ը (15 Nov 2011) օրը

Բաղադրատոմսի մեջ ինչ որ բան պակասա, խմորը կպչուն չէր ու կրտնակել ընդհանրապես հնարավոր չէր Թողել է Սիր-ը (24 Jun 2011) օրը

Շաաաաաաաաաաատ համով տվառոժնիկա, մերսի Թողել է Զառա-ը (29 Jan 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.46/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.5/5 (59 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

քաղցր երշիկ Բուլկի Փափուկ բուլկի (hokkaido) Ծտի կաթ Քաղցր Երշիկ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 011380

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!