Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Ֆիգարո: Տեղադրող` Կարինե | Ավելացման ամսաթիվ` 28 Jun 2010
Տեղադրվել է Թխվածքներ բաժնում

Բաղադրությունը

Խմորի համար`

4 ձվի դեղնուց,
200 գր. շաքարավազ,
100 գր. թթվասեր,
250 գր. կարագ,
500 գր. ալյուր,
1թգ. սոդա:

Միջուկի համար`

1 կգ. խնձոր,
300 գր. մանրացված ընկույզ,
200 գր. շաքարավազ,
3 ճգ. կակաո,
4 ձվի սպիտակուց:

Գլազուրի համար`

250 գր. ցանկացա տեսակի շոկոլադ:

Պատրաստման եղանակները

Խմորի համար ձվի դեղնուցները հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել փափկեցված կարագը, թթվասերը, սոդան և ալյուրը: Խմորը պետք է ստացվի, ոչ շատ պինդ, այն բաժանել 2 մասի:
Միջուկի համար ձվի սպիտակուցները լավ հարել: Առանձին կաթսայի մեջ լցնել մանրացված ընկույզը, քերիչով անցկացված խնձորը, շաքարավազը, կակաոն և հարած սպիտակուցը ու լավ խառնել:
Խմորը բացել ֆորմայի չափով, վրան լցնել միջուկը, այնուհետև մյուս խմորը բացել և դնել միջուկի վրա, պատառաքաղով ծակծկել: Եփել ջեռոցում 200 աստիճան ջերմաստիճանում, 30-40 րոպե:
Գլազուրի համար շոկոլադը մանրացնել, դնել կաթսայի մեջ, ավելացնել մի քիչ ջուր և դնել մարմանդ կրակի վրա մինչև հալչի: Գլազուրով ծածկել թխվածի վերին շերտը: Բարի ախորժակ:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Ֆիգարո Ֆիգարո Ֆիգարո Ֆիգարո Ֆիգարո Ֆիգարո Ֆիգարո Ֆիգարո
Այցելուների արձագանքները (2):

Շատ լավն է Թողել է Լենա-ը (10 Dec 2011) օրը

Լավ կայքա Թողել է Նունե-ը (22 Jul 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 4.3/5 (130 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Խնձորով թխվածք Ելակով Էկլեր Բանանով և Կիվիով Տորթ Քաղցրեղեն Կարտոֆիլ Շոկոլադե Տորթ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 024467

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!