Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Բուլղարական Խոհանոց: Տեղադրող` Սոնա | Ավելացման ամսաթիվ` 27 Aug 2010
Տեղադրվել է Կարկանդակներ բաժնում

Բաղադրությունը

Խմորի համար`

800 գր ալյուր,
500 մլ կաթ,
1 հատ ձու,
20 գր. դրոժ,
50 գր. կարագ,
1 թգ. աղ,
1 թգ. շաքարավազ:

Միջուկի համար`

4 հատ ձու,
250 գր. բրինզ պանիր,
250 գր. սովորական քերած պանիր,
250 գր բեկոն երշիկ:

Պատրաստման եղանակները

Դրոժը գցել գոլ կաթի մեջ, ավելացնել շաքարավազը և այդպես թողնել 15 րոպե: Այնուհետև ավելացնել մնացած բաղադրիչները, խմորը պետք է ստացվի ոչ շատ խիտ: Այնուհետև խմորը դնել կաթսայի մեջ, իսկ կաթսան փաթաթել կտորով որպեսզի տաք լինի և թողնել այդպես 1-1.5 ժամ:
Բրինզ պանիրը քերել քերիչով ավելացնել հարած ձվի վրա: Սովորական պանիրը նույնպես քերիչով անցկացնել, իսկ երշիկը մանր կտորների վերածել:
Երբ խմորը պատրաստ լինի բաժանել 9-10 մասերի, յուրաքանչյուրին աջարական խաչապուրու տեսք տալ և թողնել որպեսզի խմորը հանգստանա մի քանի րոպե: Այնուհետև խմորի մեջ ավելացնել միջուկը: Եփել ջեռոցում 180 աստիճան ջերմաստիճանում 20-25 րոպե:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Բուլղարական Խոհանոց Բուլղարական Խոհանոց Բուլղարական Խոհանոց Բուլղարական Խոհանոց Բուլղարական Խոհանոց Բուլղարական Խոհանոց Բուլղարական Խոհանոց
Այցելուների արձագանքները (3):

յյյյյաղղղղքքքքքքքքք Թողել է Զարիկ-ը (22 Aug 2014) օրը

Շատ համեղ է Թողել է Մարիամ-ը (12 Apr 2011) օրը

Հետաքրքիր է, անպայման կփորձմ: Թողել է Արմինե Հակոբյան-ը (21 Mar 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.54/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.5/5 (59 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Բլինչիկ Կիտրոնով Կարկանդակ Լավաշով տաք ռուլետ Կարկանդակներ Հալած Պանրով Տվառոժնիկ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 011097

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!