Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Ծիրանի թխուկ: Տեղադրող` iLoveCooking | Ավելացման ամսաթիվ` 22 Aug 2010
Տեղադրվել է Կարկանդակներ բաժնում

Բաղադրությունը

4բաժնի համար
130գ երկար բրինձ,
1կիտրոնի քերած կեղև,
50գ շաքարավազ,
500մլ կաթ,
2ձու,
4ճաշի գդալ շաքարի օշարակ,
400գ պահածոյացված ծիրան,
Յուղ թավայի համար,
1թեյի գդալ դարչին,
2թեյի գդալ շաքարավազ,
1թեյի գդալ շաքարի փոշի

Պատրաստման եղանակները

1.Բրինձը կաթով եփել,ցանել 50գ շաքարավազն ու կիտրոնի քերած կեղեվը:
2.Ձվի դեղնուցները հարել և խառնել 2-3ճաշի գդալ տաք բրնձին:Ավելացնել օշարակը:Լցնել կաթսայի մնացած բրնձի վրա,խառնել և վերցնել կրակից:Հարել սպիտակուցները և զգույշ խառնել կաթսայի պարունակությանը:
3.Լցնել ծիրանները քամիչի մեջ,որ հյութը քամվի:Ծիրանները խառնել բրնձին,լցնել յուղ քսած թավայի մեջ,ցանել դարչին և շաքարավազ:Թխել40րոպե 175աստ.Հանել,ցանել շաքարի փոշի և թխուկը տաք վիճակում մատուցել:
Պատրաստման ժամկետը 20րոպե,թխելը 40րոպե,մեկ բաժնում 410կկալ:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Ծիրանի թխուկ
Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 2.37/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 2.4/5 (27 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Փափուկ Եվ Անուշահամ Բուլկի Դեղձի ջեմով կարկանդակ Թխվածքաբլիթ կաթնաշոռով Կարկանդակ Կարտոֆիլով Կաթնաշոռիկ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 004828

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!