Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Կարկանդակ: Տեղադրող` Անուշ | Ավելացման ամսաթիվ` 19 Jun 2010
Տեղադրվել է Կարկանդակներ բաժնում

Բաղադրությունը

Խմորի համար`

250 մգ. կաթ,
250 մգ. ջուր,
2 ձու,
40 գր. դրոժ,
1 թգ. սոդա,
1 կգ. ալյուր,
ձեթ,
1 թգ. աղ:

Միջուկի համար`

500 գր. երշիկ,
ձեթ:

Պատրաստման եղանակները

Խմորի համար տաք ջրի վրա լցնել կաթը, ավելացնել դրոժը, ձուն և աղը: Այս զանգվածը լավ խառնել` ավելացնել ալյուրը 900 գր. չափով: Խմորը պետք է ստացվի խիտ խմոր: Խմորը դնել որևէ տաք տեղ, կամ ծածկոցով կաթսան ծածկել: Երբ խմորը հասունացած լինի, փոքրիկ գնդիկներ պատրաստել:
Երշիկը ոչ շատ մանր կտրատել և տապակել ձեթի մեջ: Այնուհետև խմորը բացել, մեջը դնել տապակած երշիկը: Հետո զգուշությամբ կլորացնել և տապակել ձեթի մեջ:պպպ

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Կարկանդակ Կարկանդակ Կարկանդակ Կարկանդակ Կարկանդակ Կարկանդակ Կարկանդակ Կարկանդակ Կարկանդակ
Այցելուների արձագանքները (5):

Hi! I'm not telling. it's normal. and you looked mermaid tail. very good guys. Թողել է Mary-ը (28 Dec 2013) օրը

Շատ լավ եմ Թողել է Ես-ը (28 Dec 2013) օրը

Շատ համեղ է, բաըց ես նախընտրում եմ այս խմորի մեջ երշիկի հետ խառնել քերած հալվող պանիր և մայոնեզ և եփել ջեռոցում, դուք ել կարող եք փորձել, շատ լավ է ստացվում: Թողել է Լուս-ը (11 Oct 2011) օրը

Շաաաաաաաաատ համեղ ստացվեց: Թողել է Սեդիկ-ը (31 Jul 2011) օրը

Շատ համեղ է, բայց ես նախընտրեցի միջուկը կարտոֆիլով անել))) Թողել է Արմինե-ը (30 Jul 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.91/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.9/5 (102 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Մսով կարկանդակ Ծիրանի թխուկ Չամիչով կարկանդակ Խնձորով և գազարով ալադի Տվառոժնիկ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 028202

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!