Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Տվառոժնիկ: Տեղադրող` Անժելա | Ավելացման ամսաթիվ` 6 Dec 2011
Տեղադրվել է Կարկանդակներ բաժնում

Բաղադրությունը

3 բաժակ ալյուր
2 ձու
1 թ.գ վանիլին
1 բաժակ շաքարավազ
50 գրամ կարագ
75 գրամ թթվասեր
1 թ.գ սոդա

միջուկ`
400 գրամ կաթնաշոռ
2 ձու
2 ճ.գ շաքարավազ
1 թ,գ վանիլին

Պատրաստման եղանակները

Կարագն ու շաքարավազը խառնել ավելացնել ձուն հետո թթվասերը, վանիլինը,սոդան, հետո ավելացնել ալյուրը պետք է ստացվի փափուկ, էլաստիկ ոչ կպչուն խմոր:
Միջուկի համար իրար խառնել կաթնաշոռը, ձուն, վանիլինը և շաքարավազը. գրտնակել ոչ շատ բարակ. կլոր-կլոր կտրել մեջտեղում դնել միջուկը ամրացնել ծայրերը: Տապակին կարագ քսել դնել ջեռոցում մինչև կարմրի: Վրան կարելի է շաքարի փոշի ցանել:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Տվառոժնիկ
Այցելուների արձագանքները (1):

ԿԱՐԾՈՒՄ ԵՄ ՄԻՋՈՒԿԻ ՄԵՋ ՊԵՏՔ ՉԷ ԽԱՌՆԵԼ ՁՈՒ... Թողել է ԱՐՓՈՒՇԻԿ-ը (26 Jan 2012) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.77/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.8/5 (31 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Բուլղարական Խոհանոց Մրգային կարկանդակ կեֆիրով Ալլադին Տանձով պիրոգ Բուլկի

- Այս ռեցեպտը նայել են - 009673

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!