Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Փափուկ Եվ Անուշահամ Բուլկի: Տեղադրող` Սյուզի | Ավելացման ամսաթիվ` 16 Oct 2011
Տեղադրվել է Կարկանդակներ բաժնում

Բաղադրությունը

1 ձու,
1,5 բաժակ շաքարավազ,
1լ. գոլ կաթ,
7թգ. դրոժ,
0,5 թեյի բաժակ ձեթ,
մի քիչ աղ,
այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր:

Պատրաստման եղանակները

Ձուն և շաքարավազը հարել, ավելացնել ձեթը, աղը, այնուհետև գոլ կաթը, ապա դրոժ, վերջում ալյուր:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Փափուկ Եվ Անուշահամ Բուլկի Փափուկ Եվ Անուշահամ Բուլկի
Այցելուների արձագանքները (11):

1 թեյի գդալ դրոժ Թողել է Զեփյուռ-ը (4 May 2014) օրը

Սյուզի ջան, շատ լավ բաղադրատոմս էր, ապրես։ Պատրաստելուց հետո հասկացա թե ինչու այդքան դրոժ պետք է ավելացնեի, համենայն դեպս շատ ապրես Թողել է Աննա-ը (19 Jun 2013) օրը

Շատ էլ լավն էր, ապրես Սյուզի ջան Թողել է Աննա-ը (3 Jun 2013) օրը

երևի սխալվել է 7-ի փոխարեն պետք էր 70 գրեր Թողել է Արմինե-ը (24 Apr 2013) օրը

7 թգ. դրոժը անընդունելի է ինչպես եղեռնը Թողել է Խորեն-ը (3 Mar 2013) օրը

Ահավոր է, Թողել է Աննա-ը (10 Jun 2012) օրը

1. Դրոժով խմորին անպայման հարկավոր է որոշ ժամանակ, որպեսզի հասունանա: 2. 7թգ. դրոժը մահացու դոզա է՝ ստամոքսի համար :-) Մի խոսքով շատ թերի ու կասկածելի բաղադրատոմս է: Թողել է Նանա-ը (19 Nov 2011) օրը

Ոչինչ էլ չկա սխալ գրած, սա փորձված բաղադրատոմս է, երևի դուք եք սխալ հասկացել: Թողել է Սյուզի-ը (12 Nov 2011) օրը

սխալ է գրած Թողել է Սվետա-ը (7 Nov 2011) օրը

Ինչու չէք գրում, թե ինչ ջերմության տակ պետք է պատրաստել բուլկին և քանի րոպե? Թողել է Աննա-ը (29 Oct 2011) օրը

7թեյի գդալ դրոժը <քիչ> չէ? Թողել է Արմինե Մանուչարյան-ը (26 Oct 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.8/5 (65 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Բլինչիկի խմոր Կաթնաշոռիկ Դեղձի ջեմով կարկանդակ Բուլկի Կարկանդակ Կարտոֆիլով

- Այս ռեցեպտը նայել են - 011576

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!