Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Գաթա(արագ պատրաստվող): Տեղադրող` Մերի | Ավելացման ամսաթիվ` 3 Dec 2011
Տեղադրվել է Հայկական բաժնում

Բաղադրությունը

Խմորի համար`

3բաժակ ալյուր
500գ կարագ
300գ մածուն
2ձվի սպիտակուց
0,5թ/գ սոդա, քացախ

Խորիզի համար`

1բաժակ ալյուր
1,5բաժակ շաքարավազ
0,5բաժակ հալեցրած յուղ
մի պտղունց վանիլին

2ձվի դեղնւց` երեսին քսելու համար

Պատրաստման եղանակները

Ալյուրը մաղել, ավելացնել քերած կամ մանր կտրտած կարագը, ձեռքով լավ խառնել, մինչև ստացվի համասեռ զանգված, մեջտեղում փոսիկ անել և ավելացնել սոդայով խառնած մածունը, քացախը և ձվի սպիտակուցը: Այս ամենը լավ հունցել, ստանալ պինդ խմոր, բաժանել 4 գնդի: Գնդերը բացել 3-4մմ հաստությամբ, պատրաստի խորիզը փռել վրան, ռուլետաձև փաթափել, ձեռքով մի քիչ "տափակեցնել", վրան քսել հարած ձվի դեղնուցը և դանակով կտրտել ոչ շատ մանր կտորների: Դնել ջեռոցի տապակի մեջ, թխել մոտ 15րոպե 200°-ով:
Իսկ խորիզը պատրաստել համար անհրաժեշտ է շաքարավազն ու ալյուրը վանիլինի հետ խառնել, ավելացնել յուղը,լավ խառնել և` վերջ:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Գաթա(արագ պատրաստվող) Գաթա(արագ պատրաստվող)
Այցելուների արձագանքները (4):

Շատ լավներ փորձեք և կհամուզվեք Թողել է Աննա-ը (24 Oct 2016) օրը

Շատ ապրես Մերի ջան, շատ համող է ստացվում։ Թողել է Վարդ-ը (6 May 2016) օրը

Փորթել եմ շատ համեղ է, շնորհակալություն բաղադրատոմսի համար, խորհուրդ եմ տալիս փորձեք, համ շատ հեշտ է, համ էլ արագ: Թողել է Լիլիթ-ը (9 Mar 2015) օրը

Կփորձեմ նոր կարծիքս կհայտնեմ, բայց ինձ հետաքրքիր է քանի՞ նորմալ չափսի կտոր է ստացվում: Թողել է Մերի-ը (24 Sep 2012) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 4.27/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 4.3/5 (136 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Թթու դրած սունկ Ոչխարի մսով խաշլամա Լահմաջո Սխտորած Քյաբաբի Պատրաստումը

- Այս ռեցեպտը նայել են - 023496

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!