Այժմ ցուցադրվում է 1,238 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Լահմաջո: Տեղադրող` Անուշ | Ավելացման ամսաթիվ` 25 Apr 2010
Տեղադրվել է Հայկական բաժնում

Բաղադրությունը

1 կգ ալյուր,
400 գ. մածուն,
1 կգ ոչխարի միս,
50 գ. գլուխ սոխ,
150 գ. լոլիկ,
30 գ. կանաչ պղպեղ,
200 գ. խառը կանաչի,
աղ, սև պղպեղ, սխտոր:

Պատրաստման եղանակները

Ալյուրը մաղել բուրգի նման, մեջտեղում փոս անել, որտեղ լցնել տաք ջրով բացած մածուն և աղ, լավ խառնել, պինդ խմոր հունցել, ոչ մեծ գնդերի բաժանել և թողնել, որ բարձրանա: Խճողակ պատրաստելու համար ոչխարի փափուկ միսը աղալ մսաղացով, ավելացնել մանր կտրատած գլուխ սոխ, կանաչի, ծեծած սխտոր, լոլիկ կամ տոմատ, սև պղպեղ, մանր կտրատած կանաչ պղպեղ և աղ: Խմորի գնդերը գրտնակել 3 մմ հաստությամբ, վրան բարակ շերտով դնել խճողակ և թխել լավ տաքացած ջեռոցի մեջ: Մատուցել տաք վիճակում:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Լահմաջո
Այցելուների արձագանքները (10):

Պատրաստվում եմ ես էլ պատրաաստել: Թողել է Մարինե-ը (8 Dec 2012) օրը

Շատ շատ համեղ էր!!!!!! :-) Թողել է Hayk-ը (2 Dec 2011) օրը

շատ համեղ էր շնորակալություն Թողել է Գայան-ը (27 Nov 2011) օրը

ՇԱՏ ՀԱՄԵՂ ԵՐ Թողել է Արմինե-ը (30 Sep 2011) օրը

հիանալի է Թողել է Նունե-ը (16 Jul 2011) օրը

Հիանալի է: Թողել է Սուսաննա-ը (11 May 2011) օրը

Ինչ քանակությամբ տաք ջուր պետք է խառնել մացունին Թողել է Նարե-ը (17 Nov 2010) օրը

Խորհուրդ կտայի խմորի մեջ մի քիչ սոդա ավելացնել,,,, իսկ մնացած առումով շատ լավն է:) Թողել է Սոնա-ը (4 Aug 2010) օրը

Խորհուրդ կտաի խմորի մեջ մի քիչ սոդա ավելացնել,,,, իսկ մնացաց առումով շատ լավն է Թողել է Սոնա-ը (4 Aug 2010) օրը

Մերսի Անուշ ջան! Շատ լավ ռեցեպտ էր! Բրավո! Թողել է Լիլիթ-ը (10 Jun 2010) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 4.47/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 4.5/5 (175 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Մսով բաստուրմա Գոգլի ՂԱՓԱՄԱ Խորոված Սու Բորեկ, Su borek

- Այս ռեցեպտը նայել են - 018802

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!