Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
ՂԱՓԱՄԱ: Տեղադրող` Անուշ | Ավելացման ամսաթիվ` 27 Apr 2010
Տեղադրվել է Հայկական բաժնում

Բաղադրությունը

1 միջին դդում,
1 բաժակ բրինձ,
1 բաժակ չրեր,
1 բաժակ ընկուզեղեն,
2 ճաշի գդալ յուղ,
դարչին, բահար, աղ:

Պատրաստման եղանակները

Կտրել դդումի գլուխը,այնպես որ կափարիչ լինի իրեն:Ապա մաքրել դդումի միջուկը: Մանրացնել չրերն ու ընկուզեղենը և տաքացնել յուղի մեջ: Ավելացնել բրինձը, համեմել և լցոնել դդումը,այնքան որ կեսին հասնի: Լցնել ջուրը ծածկելով բրինձը: Ծածկել դդումի բերանը իր իսկ կափարիչով և եփել փռի մեջ մարմանդ կրակով, մինչև ջուրը ներծծվի և բրինձն ու դդումը եփված լինին:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
ՂԱՓԱՄԱ
Այցելուների արձագանքները (3):

Շնորհակալություն ռեցեպտի համար Շատ համեղ էր, Թողել է Սեդրակ-ը (26 Feb 2013) օրը

ՀԱՄՈՎ Է ՇԱՏ Թողել է ՄԻՐՏԱ-ը (23 Jan 2013) օրը

Շնորհակալություն ռեցեպտի համար, երբեք չէինք փորձել և ձեր ռեցեպտով պատրաստեցինք: Շատ համեղ էր, շնորհակալություն: Թողել է Արմինե-ը (12 Dec 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.6/5 (91 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Լահմաջո ՊԱՍՈԻՑ ՏՈԼՄԱ Մսով բաստուրմա Տոլմա Թթու դրած սունկ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 013387

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!