Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
ՊԱՍՈԻՑ ՏՈԼՄԱ: Տեղադրող` Սոնա | Ավելացման ամսաթիվ` 27 Apr 2010
Տեղադրվել է Հայկական բաժնում

Բաղադրությունը

300 գր. կարմիր լոբի,
200 գր. ոսպ,
300 գր. սիսեռ,
200 գր. ձավար.
200 գր. սոխ,
50 գր. չամիչ,
500 գր. թթու կաղամբ,
խառը կանաչի, աղ, պղպեղ, տոմատի մածուկ, բուսական յուղ:

Պատրաստման եղանակները

Մաքրել կարմիր լոբին, ոսպը, սիսեռը, ձավարը, որից հետո առանձին առանձին լվանալ: Սոխը նախքան տապակելը, մանրացնել կամ անցկացնել մսաղացով: Այնուհետև առանձին առանձին ավելացնել կարմիր լոբին, ոսպը, սիսեռը, ձավարը: Ստացված զանգվածը համեմել աղով, պղպեղով, մանրացված կանաչիով, տոմատի մածուկով և լավ խառնե: Թթու կաղամբը որոշ յամանակ թողնել հոսող ջրի տակ, ապա հանել բաժանել թերթերի և տապակած զանգվածով լցոնել: Կաթսայի մեջ տեղադրել 2 շերտ տոլմա, վռան լցոնել չամիչ կամ թթվաշ չիր: Կրկնել նույն հերթականությամբ, վերջում ավելացնելով ջուր: Եփել մինչև պատրաստվելը:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
ՊԱՍՈԻՑ ՏՈԼՄԱ
Այցելուների արձագանքները (1):

Կարծոմ եմ որ լոբին սիսեռը եվ ոսպը առանձին առանձին պետք է եփել հետո խառնել կտրատած կանաչեղենը տոմատի մածուկը լավ խառնել հետո պաաթել։ Թողել է Աշխեն Հակոբյան-ը (29 Sep 2011) օրը

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.69/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.7/5 (70 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Քյաբաբի Պատրաստումը Մսով Տորթ Հայկական վերմիշել Տոլմա Պանրախաշ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 012517

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!