Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Սխտորած: Տեղադրող` Դավիթ | Ավելացման ամսաթիվ` 13 Oct 2016
Տեղադրվել է Հայկական բաժնում

Բաղադրությունը

ոչխարի միս 500 գրամ
կարտոֆիլ 2 հատ
սխտոր 4 պճեղ
սոխ 2 գլուխ
մաղադանոս
ռեհան
ձու 2 հատ
յուղ
ալյուր 0.5 թեյի բաժակ
աղ
սև պղպեղ
կարմիր աղացած պղպեղ
մսի արգանակ 1 թեյի բաժակ
տոմատի մածուկ 3 ճաշի գդալ
քացախ 1 թեյի գդալ

Պատրաստման եղանակները

Հում կարտոֆիլը քերել, ավելացնել սխտորի ճզմած պճեղները, ձու ջարդել, ավելացնել ոչխարի աղացած փափկամիսը, համեմել աղ ու պղպեղներով, լավ խառնել: Զանգվածից երկարուկ գլաններ ձևավորել, թավալել ալյուրի մեջ: Սխտորածները յուղով տապակել: Սոուս պատրաստելու համար՝ 2 ճաշի գդալ ալյուրը բովել՝ մինչև գույնը փոխի, կրակից վերցնել, թողնել սառչի: Սոխը մանր կտրտել, յուղով տապակել, ապա ավելացնել լոլիկի մածուկը, արգանակի հետ խառնել բոված ալյուրը, սոուսը խառնելով հասցնել եռման աստիճանի, համեմել, քացախ ավելացնել, եփել 2 րոպե, սխտորածները գցել մեջը, տաքացնել, վրան կտրտած կանաչի շաղ տալ:
Մեծ քանակության սխտորի պատճառով՝ այն կոչվում է սխտորած, մատուցվում է հատուկ սոուսով:Կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:

Այս ռեցեպտը չունի նկարներ

Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 1.96/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 2.0/5 (24 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Պանրախաշ Թոնրի Խորոված Խորոված Գոգլի ՂԱՓԱՄԱ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 001248

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!