Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Սու Բորեկ, Su borek: Տեղադրող` Սոնա_fr | Ավելացման ամսաթիվ` 27 Apr 2012
Տեղադրվել է Հայկական բաժնում

Բաղադրությունը

1 տուփ փախլավայի կամ բորեկի խմոր
250գր սովորական աղի պանիր
200գր քերած հոլանդական պանիր
1 կապի չափով կանաչիներ ըստ ճաշակի (սամիթ, ռեհան,համեմ, նանա)
1ձու
1թ/բ թթվասեր

Պատրաստման եղանակները

Ափսեյի մեջ աղի պանիրը պատառաքաղով տրորել, ավելացնել մանր կտրտած կանաչիները եվ հոլանդական պանիրը, լավ խառնել եվ համեմել սեվ ու կարմիր բիբարներով:
Մեկ այլ ափսեում 1 ձուն լավ հարել ավելացնել թթվասերը, հարել որ լինի միասեռ:
Տապակը նախորոք յուղել, մեջը դնել 3 կամ 4 շերտ խմոր, վրան քսել թթվասերի ու ձվի խարնուրդ, նորից շերտեր դնել եվ ելի քսել, նորից շերտեր դնել այս անգամ վրան լցնել պանրի խարնուրդի մի մասը եվ կրկնել նոյնությամբ մինչեվ երկրորդ զանգվածի լցնելը, նույնությամբ շերտերը շարելով փակել, վերջին շերտին էլ առատությամբ քսել ու դնել ջեոոցի մեջ 180° մինչեվ վարդագունի:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Սու Բորեկ, Su borek Սու Բորեկ, Su borek Սու Բորեկ, Su borek Սու Բորեկ, Su borek Սու Բորեկ, Su borek Սու Բորեկ, Su borek
Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 3.47/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 3.5/5 (30 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Մսով բաստուրմա Պանրախաշ Գաթա(արագ պատրաստվող) Հայկական վերմիշել Թթու դրած սունկ

- Այս ռեցեպտը նայել են - 007913

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!