Այժմ ցուցադրվում է 1,263 ռեցեպտ 16 բաժիններում!

Նոր տեղադրված ռեցեպտներ
Քյաբաբ: Տեղադրող` Արմեն | Ավելացման ամսաթիվ` 29 Feb 2016
Տեղադրվել է Հայկական բաժնում

Բաղադրությունը

1 կգ. տավարի միս

200գրամ խոզի սալ

3 գլուխ միջին չափի սոխ

կարմիր պղպեղ

կանաչ սոխ

խառը կանաչի

աղ

Պատրաստման եղանակները

Պատրաստման եղանակները:
Այս ամենը աղալ մսաղացով երկու անգամ, հետո լավ խփել մինչև որ զանգվածը ձգվի, ապա
դնել սառնարանում երկուսից երեք ժամ: Այնուհետև կլոր գնդիկներ սարքել և ձեռքերը ջրի մեջ թաթախելով անցկացնել շամփուրի վրա:
Հետո դնել թեժ կրակի վրա մինչև կարմրելը:
Եթե այն պոկվում է շամփուրի վրայից, անմիջապես շրջեք շամփուրը: Պատրաստի քյաբաբը մատուցեք սոխի և կարագի հետ:
Ոչ մի դեպքում չի կարելի խճողակին ձու ավելացնել, որ այն հետո չպոկվի շամփուրի վրայից, դրա համար հարկավոր է ընդամենը լավ հարել խճողակը, մոտ 15 րոպե:

Նկարներ - Սեղմեք նկարի վրա մեծ տարբերակը տեսնելու համար:
Քյաբաբ
Այցելուների արձագանքները (0):

Այս ռեցեպտը արձագանքներ չունի: Դուք կարող եք թողնել Ձեր կարծիքը աջ կողմի բլանկը լրացնելով:

 

Հղումներ:

Ավելացնել նոր ռեցեպտ Կապվեք մեզ այս ռեցեպտի համար Ուղարկեք այս ռեցեպտը ընկերոջը Տպելու տարբերակ

Գնահատել:
  • Այժմ 2.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Գնահատում: 2.2/5 (5 ձայներ )

Արձագանքել:

Բացել բաժինը:

Այլ ռեցեպտներ այս բաժնից:

Գոգլի Քյաբաբի Պատրաստումը Հայկական վերմիշել Ոչխարի մսով խաշլամա Խորոված

- Այս ռեցեպտը նայել են - 000366

 

 


 

Շնորհակալություն, Ձեր կարծիքը շուտով կստուգեն և կակտիվացնեն!